Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Decizia de incepere a anului scolar nu este una care ni s-a nazarit noua, e un drept constitutional la educatie al copiilor. Suntem atenti sa diminuam la maximum posibil riscul de raspandire a virusului (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Decizia de incepere a anului scolar nu este una care ni s-a nazarit noua, e un drept constitutional la educatie al copiilor. Suntem atenti sa diminuam la maximum posibil riscul de raspandire a virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca scolile trebuie sa inceapa pentru ca dreptul la educatie al copiilor este prevazut de Constitutie. continuă pe B1

PREGATIREA ANULUI SCOLAR, IN SARCINA AUTORITATILOR LOCALE Achizitionarea tabletelor si mastilor de protectie, decontata abia in decembrie

Masura anuntata timp de doua saptamani de Guvernul Orban, aprobata si reaprobata in urma amendamentelor Consiliului Legislativ, privind decontarea cheltuielilor facute de unitatile administrativ-teritoriale si de unitatile de invatamant pentru pregatirea noului an scolar, este deocamdata doar una pe hartie. Adica inca o masura adoptata de Cabinetul Orban, dar pentru care intarzie implementarea fizica.

Elevii joaca dur: Plangere penala pe numele lui Ludovic Orban, Ralucai Turcan si Monicai Anisie pentru ca mastile si tabletele lipsesc din scoli

Asociatia Elevilor din Constanta si Asociatia Elevilor din Bucuresti au depus vineri, la Parchetul de pe langa I770;nalta Curte de Casat807;ie s807;i Justit807;ie, plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele premierului Ludovic Orban, vicepremierului Raluca Turcan s807;i ministrului Educatiei, Monica Anisie deoarece elevii nu vor primi masti de protectie, iar tabletele nu vor ajunge pana inceputul anului scolar.

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti romanii. Guvernul urmeaza sa decida in scurt timp

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca decizia de redeschidere a restaurantelor, teatrelor si cinematografelor de la 1 septembrie se va adopta in CNSU, iar ulterior aceasta va fi transpusa in hotarare de guvern.

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Ludovic Orban: in Bucuresti, Nicusor Dan a depasit-o pe Firea si este candidatul care poate sa o invinga. PNL si USR-PLUS beneficiaza de sustinerea a 53-55% dintre cetatenii municipiului Bucuresti (VIDEO)

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea,.

Ludovic Orban: Riscul de imbolnavire pentru elevi, din punctul meu de vedere, este mai mic la scoala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca din punctul sau de vedere riscul de infectare la scoala este mai mic, deoarece elevii vor fi supravegheati totul timp de cadrele didactice.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia noastra este sa crestem in continuare capacitatea de tratare si calitatea serviciilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

Ludovic Orban: Aceasta motiune este in afara cadrului constitutional

Ludovic Orban a atacat, in aceasta seara, motiunea de cenzura inaintata de PSD, cu o zi inainte de votul din Parlament. Premierul a explicat ca motiunea este in afara cadrului constitutional.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL nu vor gira motiunea de cenzura care este in afara cadrului constitutional (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca parlamentarii PNL nu vor gira motiunea de cenzura depusa de PSD si nu vor intra in sala pentru a vota pentru ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )