Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD GALBEN DE NINSOARE: Mai multe judete din tara, sub avertizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
COD GALBEN DE NINSOARE: Mai multe judete din tara, sub avertizare

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita sunt, de sambata seara, pana duminica, la ora 01. 00, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, stratul de zapada care se va depune in aceste zone putand ajunge la zece. continuă pe Wall-Street Ro

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

VIDEO Vremea se raceste accentuat. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 25 de judete, valabil joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara, valabile de miercuri de la ora 21. 00 pana vineri la ora 23. De miercuri de la ora 21. 00 pana joi la ora 23. 00 se vor inregistra ploi insemnate cantitativ si o racire accentuata a vremii. In judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20. 25 l/mp si izolat 40. 60 l/mp. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

O atentionare meteorologica de vreme rea este in vigoare joi, pana la ora 23. in acest interval va ploua insemnat cantitativ, iar vremea se va raci accentuat.

COD GALBEN de PLOI SI NINSORI in 11 judete din tara

Unsprezece judete din nordul, nord-estul si centrul tarii sunt vineri, pana la ora 23. 00, sub avertizare cod galben de ploi si ninsori, in celelalte 13 judete atentionarea cod galben fiind.

Alerta: cod galben de vant in Bucuresti si in sapte judete din tara

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de vant valabil sambata, 25 octombrie, intre orele 8. 00 si 14. 00, in Bucuresti, dar si in judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Giurgiu si Teleorman.

METEOCapitala si mai multe judete, sub avertizare de vant. Afost emisa si o informare de lapovita si ninsoare, valabila pana duminica pentru sudul tarii

Incepand de sambata de la ora 16. 00 si pana duminica la ora 12. 00, sudul tarii se afla sub informare de precipitatii mixte, fiind anuntate lapovita si ninsoare. Totodata, Capitala si mai multe judete se afla astazi sub Cod galben de vant.

Atentionare Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului in Bucuresti si 5 judete, pana la ora 1:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare imediata Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila intre orele 19:00 si 1:00 pentru municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman si vestul judetelor Calarasi si Ialomita. Potrivit meteorologilor, in judetul Teleorman in ultimele ore s-a depus un strat de zapada de circa 5 cm.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )