Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Antena3 Antena3,
Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie, a. continuă pe Antena3

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1.

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrta in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Cod galben de precipitatii mixte si polei in Bucuresti si in alte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte pentru municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Ialomita si Calarasi, valabila pana la ora 12. Tot luni, mercurul din termometre a coborat la minus 15 grade Celsius in Miercurea Ciuc, fiind cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Chinezii de la Huawei vor lansa telefonul cu cea mai buna camera foto a lor

Viitorul telefon al chinezilor de la Huawei s-ar putea numi Honor 6 Plus si va fi lansat la mijlocul lunii viitoare, anuntand in acelasi timp si o posibila schimbare a politicii de pret. Fara indoiala, principala caracteristica a celor mai importante telefoane chinezesti a fostraportul calitate/pret al acestora. Noul telefon de la Huawei ar putea schimba totul. Pana acum se credea ca acesta se va numi Huawei Honor 6X, dar ultimele zvonuri indica faptul ca Huawei ar fi ales denumirea neoriginala) [].

VIDEO Cea mai impresionanta parada, organizata in Buzau, cu transportoare blindate si militari in camulflaj

Cea mai noua tehnica militara, muzica populara si mii de portii de fasole, asa au sarbatorit buzoieniI Ziua Nationala. Chiar si fara elicoptere care sa survoleze cerul, festivitatile organizate in acest an au fost cele mai impresionante din ultimul sfert de secol.

VIDEO Paula Chirila gateste la Click! Pofta buna! Cea mai buna reteta de placinta cu nuca

Talentata actrita de film, teatru si televiziune, Paula Chirila este invitata Dianei Bart sambata, la Click! Pofta buna!, incepand cu ora 11. 20, unde va gati cea mai delicioasa placinta cu nuca.

Elle Macpherson: Nu ma simt cea mai dorita femeie din lume

Este una din frumoasele podiumului de prezentare, dar Elle Macpherson continua sa fie modesta. Nu ma trezesc si ma gandesc ca sunt cea mai dorita femeie din lume. Dar sar din pat si privesc ziua cu.

Viscol si ninsori in aproape toata tara. Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Meteorologii au emis doua atentionari Cod galben de vreme rea, valabile pentru mai mult de jumatate din judetele tarii. Autoritatile anunta ca au luat deja masuri, iar serviciile de urgenta functioneaza la capacitate maxima.

20 de lucruri nestiute pana acum despre Jennifer Lawrence, actrita momentului la Hollywood!

Toata lumea o cunoaste astazi pe Jennifer Lawrence, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului la Hollywood, dar oare ce se ascunde in spatele tinerei cu zambet fermecator si talent cat incape? Iata in continuare cateva lucruri mai putin stiute despre actrita care, la 24 de ani, se poate deja mandri cu un Premiu Oscar si un Glob de Aur! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )