Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai scumpa opera de arta din istorie a fost vanduta pentru o suma colosala

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa opera de arta din istorie a fost vanduta pentru o suma colosala

Cea mai scumpa opera de arta din istorie este un tablou de Paul Gauguin. Lucrarea Cand te vei casatori? a fost vanduta pentru suma de 300 de milioane de dolari, informeaza BBC. Tabloul. continuă pe Antena3

S-a lansat cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume: apartamentul zburator, la pretul unei locuinte cu doua camere de pe Calea Mosilor VIDEO

Cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume, dus-intors, costa 67. 000 euro si include rezervarea unui apartament de lux cu doua camere, pretul unei locuinte similare in zona Mosilor din Bucuresti.

Cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume. Un zbor doar dus costa 38.000 de dolari. Iata ce include

Etihad Airways stabileste un nou record, zborul pe ruta New York - Mumbai devenind cel mai scump zbor din lume, unde un bilet pentru un penthouse in cer de trei camere, care are propriul majordom si.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2016

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei estimari preliminare a.

Romania a avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Fata de primul trimestru din 2015, Romania a inregistrat in aceeasi perioada din acest an o crestere de 4,2%, fiind cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra e urmata de Slovacia, cu 3,6% si Spania, cu 3,4%, in timp ce la nivelul UE avansul a fost de 1,7%, conform datelor publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Operatiunea 60.000. Cea mai importanta campanie navala din Marea Neagra, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Cea mai mare operatiune navala din Marea Neagra s-a desfasurat in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Desfasurata in perioada 11 aprilie - 13 mai 1944, actiunea de amploare a primit numele de cod Operatiunea 60.

Sezon nebun in Anglia. Rafa Benitez nu a putut face minunea. Newcastle devine cea mai scumpa echipa care retrogradeaza din istoria Angliei (FOTO)

Sezon nebun in Anglia. Echipe de traditie cu fonduri financiare grase au retrogradat ori s-au situat pe locuri deloc multumitoare. in schimb alte formatii au realizat surpriza campionatului, cu.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania se afla in judetul Timis si poate concura si pentru titlul de cea mai ciudata din tara. Traseul de 47 de kilometri incepe la Uzina de Apa din.

Americanii au creat cel mai performant brat robotic din lume

DARPA a creat un brat robotic care pare inspirat de filmele SF. Johnny Matheny, un cetatean american din statul Florida, si-a pierdut partea inferioara a bratului stang in urma cu 8 ani de zile din cauza cancerului. Acesta nu a renuntat, insa, sa spere si la un moment dat a inceput sa colaboreze cu diversi [].

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Cum a murit pe scena cea mai iubita cantareata de muzica populara: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sararoiu

Nimic din acea zi de mai nu prevestea nenorocirea care s-a petrecut seara, la o nunta din judetul Calarasi. La doar 42 de ani, una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara a disparut fulgerator. Ileana Sararoiu a murit in timpul unei petreceri, in urma cu 37 de ani, in comuna Unirea, din judetul Calarasi. in acest an, artista ar fi implinit 80 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )