Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai simpla crema de ciocolata pentru prajituri

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla crema de ciocolata pentru prajituri

O poti folosi pentru a unge feliile de tort sau orice alta prajitura doresti. Sa mai adaug ca ai nevoie doar de doua ingrediente pentru a prepara?. continuă pe Adevărul

Vechi ca... istoria: afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

Vechi ca... istoria: Afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, pana joi la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii.

Cea mai batrana masina care circula in vestul Romaniei. Daca la semafor sta un si aceasta, credeti-ma, toata lumea se uita la a mea FOTO

Cea mai batrana masina care circula in zona de vest a Romaniei a fost fabricata in 1928. Este vorba de un Ford model A, care se afla in colectia lui Cristian Hutulete din Lipova.

Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Bitdefender a anuntat preluarea partenerului sau de pe piata franceza, compania Profil Technology, ca parte a strategiei de expansiune a business-ului pe segmentul marilor companii. Aceasta este cea mai mare achizitie derulata de Bitdefender pana acum si intareste pozitia companiei in Europa si la nivel global.

Google Maps ar putea fi cea mai buna aplicatie pentru a-ti gasi loc de parcare

Inca din august 2016, au fost gasite fragmente de cod care indicau o functionalitate noua pentru Google Maps. Acum, exista mai multe informatii despre noutati.

Tesla a redevenit cea mai rapida masina electrica din lume

Pentru o scurta perioada de timp, Faraday Future s-a mandrit cu rata de accelerare record a FF 91 SUV. Se pare insa ca printr-o actualizare software, Tesla P100D a redevenit lider in domeniu. in urma cu cativa ani, la momentul aparitiei primilor bolizi electrici, acestia aveau doua probleme, autonomia destul de mica si viteza nu [].

Opt indivizi mai bogati decat jumatatea cea mai saraca a omenirii. Populistii castiga teren infierand elita ce asigura cresterea economica

Diferenta dintre bogati si saraci, la nivel global, este de departe mult mai mare decat se temeau expertii financiari. Publicarea raportului Oxfam, care arata ca opt indivizi sunt mai bogati ca jumatatea cea mai saraca a omenirii, coincide cu intrunirea celor mai bogate tari la Davos.

MANDRI DE EROII ROMANIEI! Colonelul Bibirita a preluat cea mai inalta pozitie militara a unei misiuni ONU in Afganistan (FOTO)

Militarii romani au obtinut merite deosebite in cadrul misiunilor NATO in teatrele de operatiune. Multi dintre ei au fost decorati in tara si in strainatate pentru vitejia si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )