Libnet.ro
UNICEF

20:15

Google Maps ar putea fi cea mai buna aplicatie pentru a-ti gasi loc de parcare

Adevărul Adevărul,
Google Maps ar putea fi cea mai buna aplicatie pentru a-ti gasi loc de parcare

Inca din august 2016, au fost gasite fragmente de cod care indicau o functionalitate noua pentru Google Maps. Acum, exista mai multe informatii despre noutati. continuă pe Adevărul

Ce este Blue Monday si de ce astazi ar putea fi cea mai deprimanta zi de pana acum

Ziua de astazi, 16 ianuarie, ar putea fi cea mai depresiva Blue Monday de pana acum pentru o mare parte din locuitorii planetei, a avertizat un expert care a studiat fenomenul.

Cea mai buna tocana de vita cu legume

Aceasta tocana de vita va deveni cat de curand preferata familiei tale. Cu multe legume si condimente, mancarica este extrem de gustoasa si este perfecta pentru cina. incearc-o si tu!.

Google Maps iti va spune daca gasesti locuri de parcare la destinatie

Google Maps este deja o aplicatie extrem de utila, dar asta nu-i impiedica pe creatori sa adauge noi functii interesante si folositoare, mai ales pentru soferi. Cea mai noua functie a fost descoperita in cadrul celei mai recente versiuni a aplicatiei, chiar daca primele semne cu privire la o asemenea functionalitate erau cunoscute de mult.

Vechi ca... istoria: afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

Vechi ca... istoria: Afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, pana joi la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii.

Cea mai batrana masina care circula in vestul Romaniei. Daca la semafor sta un si aceasta, credeti-ma, toata lumea se uita la a mea FOTO

Cea mai batrana masina care circula in zona de vest a Romaniei a fost fabricata in 1928. Este vorba de un Ford model A, care se afla in colectia lui Cristian Hutulete din Lipova.

Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Bitdefender a anuntat preluarea partenerului sau de pe piata franceza, compania Profil Technology, ca parte a strategiei de expansiune a business-ului pe segmentul marilor companii. Aceasta este cea mai mare achizitie derulata de Bitdefender pana acum si intareste pozitia companiei in Europa si la nivel global.

Blue Monday: 16 ianuarie este, oficial, cea mai deprimanta zi din an

Nu stim despre voi, dar noi ne-am simtit destul de melancolici azi. 16 ianuarie este oficial cea mai deprimanta zi din an si poarta numele de Blue Monday. Asta nu o spunem noi, ci specialistii in lifestyle din Marea Britanie, potrivit stiridinlume. ro. Blue Monday sau Lunea Trista este cea de a treia zi de luni [].

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )