Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cea mai tanara victima a pandemiei din Romania: Un copil de patru ani a fost rapus de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Cea mai tanara victima a pandemiei din Romania: Un copil de patru ani a fost rapus de coronavirus

Un copil de doar 4 ani, din Mures, a murit din cauza Covid-19, el fiind cea mai tanara victima a pandemiei confirmata in Romania. Baiatul avea comorbiditati accentuate, potrivit oficialilor din Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

GCS: Un copil de 4 ani, cea mai tanara victima a coronavirusului din Romania

Un copil in varsta de patru ani este cea mai tanara victima dupa infectarea cu coronavirus in Romania. Decesul sau a fost anuntat duminica de Grupul de Comunicare Strategica GCS), conform Digi24.

Baiat de patru ani, cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania

Un baiat in varsta de patru ani este cea mai tanara victima a coronavirului in Romana. Decesul sau a fost anuntat duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Baiat de patru ani, cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania

Un baiat in varsta de patru ani este cea mai tanara victima a coronavirului in Romana. Decesul sau a fost anuntat duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Harris contra Pence: Cea mai importanta dezbatere de vicepresedinti din istorie

La ora la care vicepresedintele Mike Pence si candidata rivala Kamala Harris se vor intalni pentru singura dezbatere pe care o vor avea la aceste alegeri, presedintele Donald Trump inca va mai fi in izolare, recuperandu-se dupa Covid-19. Confruntarea candidatilor la vicepresedintie nu atrage de obicei o atentie excesiva, dar de data aceasta lucrurile stau altfel. Stacheta este atat de ridicata, incat John Hudak, directorul Centrului pentru Management Public Eficient al Brookings Institution, a scris ca va fi cea mai importanta de cand au inceput dezbaterile dintre vicepresedinti, in urma cu 40 de ani, noteaza Diario de Noticias.

CORONAVIRUS |Medicul Radu Tincu, despre numarul imbolnavirilor din Romania: Cred ca va creste in perioada urmatoare. Probabil peste o saptamana sau zece zile vom resimti impactul acesta in terapie intensiva (VIDEO)

Romania incheie cea mai neagrasaptamana de la inceputul pandemiei. in doar 7 zile, tara noastra a inregistrat un total de aproape 20 de mii de cazuri. Adica mai mult decat am avut in primele 100 de.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii Bucharest Forum 2020, ca pentru Romania pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989.

Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca pandemia de COVID-19 reprezinta pentru Romania cea mai dramatica perioada de dupa 1989, punctand ca tara noastra va continua sa se adapteze pentru implementarea masurilor necesare de crestere a capacitatii de.

Bilant horror in Romania. 8 octombrie e cea mai neagra zi: am depasit pragul de 3.000 de cazuri

E un nou bilant horror in Romania, in ce priveste cazurile de coronavirus. Daca ieri, 7 octombrie, am avut 2. 958 de noi cazuri de COVID-19, iata ca astazi s-a depasit pragul de 3000 de cazuri. Bilant horror in Romania, 8 octombrie Pana astazi, 8 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 145. 700 de cazuri de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )