Libnet.ro
UNICEF

01:06

CEC Bank - prima entitate autohtona pentru care CE a aprobat o capitalizare in conditii de piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEC Bank - prima entitate autohtona pentru care CE a aprobat o capitalizare in conditii de piata

Interviu cu Bogdan Neacsu, Director General - Presedinte al Comitetului de Directie CEC Bank) * Strategia CEC Bank, dupa majorarea capitalului, merge catre crestere organica si tehnologie * Circa 90% din clientela noastra este reprezentata de companii cu actionari romani Reporter: Ati inceput un mandat nou la CEC Bank, ca director general - presedinte al Comitetului de Directie CEC Bank. Ce ati gasit aici si ce planuri aveti in noua dumneavoastra calitate la conducerea acestei banci? . continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Neacsu, CEC Bank: Pe zona ipotecara deocamdata avem doar produse cu dobanda variabila. Despre posibila preluare a retailului Bancii Romanesti: in acest moment strategia noastra este sa crestem organic

Deocamdata avem doar produse cu dobanda variabila. Am organizat o serie de focus-grupuri cu clientii pentru a afla ce anume prefera. Au existat clienti care ne-au cerut si produse cu dobanda fixa in primii 5-7 ani, dar deocamdata am decis sa nu mergem in directia asta pentru ca noi consideram ca e un risc greu de administrat pe timp indelungat. Mai mult, produsul nostru este cel mai competitiv din piata in acest moment si nu simtim nevoia sa-l schimbam, a explicat Bogdan Neacsu, CEO-ul CEC Bank, intr-o discutie cu reporterul HotNews. El a mai vorbit despre suma medie pe care o iau romanii care vor sa-si cumpere o locuinta, dar si despre ideea vehiculata in spatiul public privind preluarea de catre CEC Bank a portofoliului de retail de la Banca Romaneasca.

Care este salariul mediu necesar unui credit ipotecar la CEC Bank

Bogdan Neacsu, CEO-ul CEC Bank, a oferit, intr-un interviu acordat HotNews o serie de detalii privind salariul mediu al celor care acceseaza credite ipotecare.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a intamplat dupa ce a slabit

Ozana Barabancea a dezvaluit motivul pentru care nu isi poate face un iubit. Dupa ce a slabit foarte mult, vedeta emisiunii Te Cunosc de Undeva a povestit ce s-a intamplat in viata ei, la nivel de relatii amoroase. Prezentatoarea a urmat cateva proceduri prin care a ajuns la formele fizice pe care le afiseaza in .

Caz uluitor la Iasi! A venit cu o durere de burta, dar a nascut un copil. Motivul bizar pentru care femeia nu stia de sarcina

La Iasi, o femeie a venit la spital cu dureri de burta, dar s-a ales cu un copil! Cum de nu a realizat ca avea de fapt o sarcina si ce sustin medicii in urma acestui caz? Care este motivul bizar in urma caruia femeia nu avea idee de ce este insarcinata? Caz uluitor la .

Intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Motivul neasteptat pentru care recurgeau la acest gest

Doi tineri intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Iar motivul pentru care faceau asta era cu totul neasteptat.

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion. Este infiorator

Britanicii au luat la cunostinta de-a lungul timpului ca exista anumite obiceiuri diferite, unele chiar infioratoare, in cadrul familiei Regale din Marea Britanie. De ce Kate Middleton si Printul William zboara cu avioane diferite? Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion Traditiile si obiceiurile stricte si pe alocuri bizare din familia Regala .

Digisport: Cere despagubiri de 800.000 de euro dupa show-ul facut de Shakira si J.Lo. Motivul incredibil pentru care barbatul da in judecata NFL

Shakira si Jennifer Lopez au fost artistele alese pentru speactacolul din pauza de la Super Bowl. Cele doua au oferit un moment de senzatie, insa prestatia lor nu a fost pe placul tuturor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )