Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cehia ia exemplul Romaniei si isi muta ambasada din Israel la Ierusalim

B1 B1,
Cehia ia exemplul Romaniei si isi muta ambasada din Israel la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul a explicat ca mutarea sediului misiunii diplomatice se va face in trei. continuă pe B1

Intentia Guvernului Romaniei de a muta ambasada la Ierusalim incalca dreptul international

Intentia Guvernului Romaniei de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim reprezinta o actiune care incalca dreptul international, deciziile Consiliului Europei si contravine pozitiei statului roman cu privire la rezolvarea conflictului israelo-palestinian, spune ambasadorul Palestinei la Bucuresti, Fuad Kokaly. Diplomatul mai arata ca acest demers pune in pericol interesul statului roman, precum si al cetatenilor sai in lumea araba si musulmana, potrivit News. ro.

Tarom isi muta toate ghiseele din aeroportul Otopeni intr-un nou terminal

Compania nationala de transport aerian Tarom isi muta toate ghiseele de check-un din Aeroportul Henri Coada intr-un terminal nou. Este vorba de aproximativ 20 ghisee care vor fi relocate din vechiul terminal,.

Presedintele Cehiei anunta mutarea sediului ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim, dar Guvernul de la Praga nu a confirmat un plan concret in acest sens, informeaza.

Iohannis: Nu am primit memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim. UE are o pozitie clara. Nimeni nu-si muta ambasada

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, faptul ca pana in prezent nu a primit niciun memorandum referitor la inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Mai mult, seful statului a subliniat ca Romania respecta dreptul international si ca UE are pozitie clara, adica nicun stat nu-si va muta pentru moment ambasada la Ierusalim.

Liberalii cer audierea lui Melescanu n scandalul mutarii ambasadei din Israel

PNL cere audierea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la comisiile de politica externa ale Parlamentului pentru a da explicatii in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza news. ro.

Melescanu, in delegatia premierului Dancila in vizita oficiala din Israel

Ministrul de Externe, Teordor Melescanu, va face parte din delegatia cu care premierul Viorica Dancila se deplaseaza in Israel, in vizita care are loc imediat dupa controversa starnita de anuntul lui Liviu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )