Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cei 13 localnici din Pungesti, care se aflau in greva foamei, au renuntat la protest

B1 B1,
Cei 13 localnici din Pungesti, care se aflau in greva foamei, au renuntat la protest

Cele 13 persoane din Pungesti care se aflau in greva foamei au renuntat la protestul extrem. Oamenii nu renuntasera la greva foamei nici macar in noaptea de Revelion, spunand ca nu vor renunta la greva foamei. continuă pe B1

Protestatarii din Pungesti spun ca au renuntat la greva foamei din cauza abuzurilor jandarmilor

Cele 13 persoane din Pungesti, aflate in greva foamei din 24 decembrie 2013 in semn de protest fata de activitatea desfasurata in zona de compania Chevron, au renuntat, sambata, la protest din cauza.

Sute de localnici din Pungesti au protestat in fata Primariei

Peste 150 de localnici din comuna vasluiana Pungesti au organizat, in aceasta dupa-amiaza, un protest spontan in fata Primariei din localitate si au cerut, din nou, demisia edilului sef, Mircia Vlasa.

Grevistii foamei de la Pungesti si-au incetat protestul.

Cele 13 persoane din Pungesti, aflate in greva foamei din 24 decembrie 2013 in semn de protest fata de activitatea desfasurata in zona de compania Chevron, au renuntat, sambata, la aceasta forma extrema motivand abuzurile jandarmilor, care i-ar fi alungat si din noua tabara de rezistenta. Unsprezece zile a durat greva foamei declansata in ajunul Craciunului de o parte dintre protestatarii de la Silistea-Pungesti, in semn de nemultumire fata de activitatile desfasurate in zona de compania .

Protestatarii din Pungesti au renuntat la greva foamei din cauza Jandarmeriei: Aici nu ai voie nici macar sa mori!

Dupa 10 zile, protestatarii din Pungesti care au intrat in greva foamei in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona, au renuntat la aceasta forma de protest si acuza Jandarmeria de alte abuzuri.

VIDEO Protestatarii din Pungesti au renuntat la greva foamei din cauza Jandarmeriei: Aici nu ai voie nici macar sa mori!

Dupa 10 zile, protestatarii din Pungesti care au intrat in greva foamei in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona, au renuntat la aceasta forma de protest si acuza Jandarmeria de alte abuzuri.

Vaslui: Peste 200 de persoane au protestat in fata Primariei din Pungesti fata de edilul comunei

Peste 200 de persoane, majoritatea localnici, au protestat, joi dupa-amiaza, in fata primariei din localitatea vasluiana Pungesti fata de activitatile desfasurate in zona de compania Chevron. Sediul.

Invitatie la teatru: piesa lui Shakespeare Cei doi gentlemeni din Verona va fi transpusa in zilele noastre

Stagiunea 2014 a Teatrului National Cluj-Napoca incepe in forta inca din prima duminica a anului. Piesa Cei doi gentlemeni din Verona, de William Sakespeare, in regia Adei Lupu, va fi prezentata pe scena teatrului de la ora 19. Actiunea piesei a fost transpusa in zilele noastre.

Tanara din Iasi care la 19 ani cantarea 16 kilograme a luat in greutate patru kilograme

Tanara de 19 ani, care in luna decembrie, a fost internata la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cantarind doar 16 kilograme, a luat in greutate 4 kilograme. Medicii sunt si ei uimiti de evolutia fetei, care.

Un europarlamentar german propune repatrierea imigrantilor din Est care fug de saracie

Eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a propus, astazi, repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina, transmite presa internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )