Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cei doi supravietuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, au ajuns la Bucuresti!

Antena3 Antena3,
 Cei doi supravietuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, au ajuns la Bucuresti!

Avionul de tip spartan care aduce ranitii care s-au aflat in elicopterul militar care s-a prabusit vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, a ajuns la Bucuresti. Avionul militar s-a. continuă pe Antena3

Identitatile celor 10 victime ale accidentului aviatic din Sibiu, anuntate de MApN

Ministerul Apararii a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat, identitatea celor 10 victime ale accidentului aviatic produs in judetul Sibiu. Cei opt militari care si-au pierdut viata in accidentul.

MApN face publica identitatea victimelor accidentului aviatic din Sibiu

Ministerul Apararii a comunicat, vineri dupa-amiaza, identitatea celor zece victime ale accidentului aviatic produs intr-o localitate din judetul Sibiu, militarii avand varsta cuprinsa intre 25 si 47 de ani.

AUDIO Olly Murs si Demi Lovato, cea mai frumoasa colaborare a toamnei Up! Uite cum suna piesa lansata de cei doi artisti

Super-colaborarea dintre Demi Lovato si Olly Murs a aparut in sfarsit pe Internet, spre delicul fanilor. Cei doi artisti au.

Cei doi hackeri care au spart site-urile IGPR si ale 20 de Inspectorate de Politie, prinsi de DIICOT

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, perchezitii la locuintele celor doi suspecti, unul in varsta de 18 ani, din Galati, care este membru al comunitatii de hackeri autointitulata Anonymous Romania, si celalalt in varsta de 17 ani, din Bucuresti.

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, arestat pentru evaziune fiscala. Cei doi sunt cercetati impreuna si intr-un dosar de coruptie

Omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost arestat preventiv de judecatorii Tribunalului Bucuresti, care au admis cererea procurorilor DNA. Morgenstern este acuzat de evaziune fiscala de aproximativ 10 milioane de euro. Morgenstern este cel care a ridicat cartierul de locuinte sociale Henri Coanda din Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )