Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cei mai buni pantofi pentru alergat. Care e modelul tau preferat?

ADPM ADPM,
Cei mai buni pantofi pentru alergat. Care e modelul tau preferat?

Alergatorii experimentati stiu cat de importanti sunt pantofii pentru alergat. In functie de distanta parcursa si de forma piciorului, iata cei mai buni pantofi pentru alergat. continuă pe ADPM

Rugaciunea de 9 zile a parintelui Ilarion Argatu, unul dintre cei mai iubiti duhovnici

Unul dintre cei mai iubiti duhovnici ai Romaniei, parintele Ilarion Argatu a lasat o serie de invataminte pentru credinciosi si-i invata ce sa faca atunci cand le merge rau.

Magistratii cer politicienilor, institutiilor publice si presei sa nu mai puna presiune asupra CCR care trebuie sa se pronunte asupra OUG 13

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania si Asociatia Magistratilor din Romania face apel la liderii politici, institutiile publice si presa sa nu mai faca declaratii sau actiuni care sa pu.

Cei mai bizari dintre colectionari

Unii oameni colectioneza timbre, monede sau obiecte de arta, insa altii dezvolta pasiuni extreme pentru lucruri ca pantofi, papusi, arme sau fotografii, care ajung sa le faca viata un calvar.

Cei mai consecventi dintre protestatarii buzoieni ies si marti seara in strada

Un nou protest este anuntat la Buzau pentru seara zilei de marti, 7 februarie, chiar daca numarul participantilor la mitinguri a scazut simtitor in ultimele seri. Buzoienii nemultumiti de decizii ale Guvernului Grindeanu au programat sa se intalneasca de la ora 18. 00, in fata Palatului Comunal.

Acestia sunt cei mai seducatori barbati ai zodiacului

Fiecare semn zodiacal are farmecul lui, dar trebuie sa stii ca exista un top al nativilor de sex masculin care-l au pe vino-ncoace si care te vor cuceri iremediabil. Descopera-i mai jos pe cuceritorii zodiacului cu care, daca te pregatesti, ai sanse sa faci casa buna, dar si pe cei de care e cazul sa. te cam feresti.

De ce crede sotul Mariei Olaru ca protestele nu sunt relevante: Cei mai multi romani sunt acasa. Majoritatea a votat bunastare, nu dosare!

Desi partidul pe care-l conduce nici nu a contat practic la alegerile din 11 decembrie, Bogdan Diaconu, sotul fostei mari campioane olimpice Maria Olaru, sustine ca votantii Partidului Romania Unita ar putea inclina balanta in cazul protestelor din ultima saptamana.

Plutasii, oamenii cei mai favorizati acum 200 de ani. Nici macar armata nu se putea apropia de ei

In urma cu mai bine de 200 de ani, in comuna aradeana Micalaca, actualmente cartier al municipiului, traia o categorie aparte de oameni: plutasii.

Va ramane Franta fidela valorilor democratice?! Un filosof, cel mai mare pericol pentru Marine Le Pen

Marine Le Pen crede ca are sanse uriase la alegerile prezidentiale, cu un discurs copiat dupa Donald Trump, la care a adaugat un Frexit european. insa un filosof de numai 39 de ani, devine incet dar sigur, un rival de temut.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )