Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cei mai buni piloti din Romania, premiati la Gala Campionilor 2016 FOTO

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni piloti din Romania, premiati la Gala Campionilor 2016 FOTO

In orasul de pe Mures a avut loc festivitatea in care au fost premiati cei mai buni piloti din Romania, printre care se afla si numerosi aradeni. continuă pe Adevărul

Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Oamenii obisnuiti sunt deja familiarizati cu economisirea, fie ca aceasta inseamna ca iei masa acasa sau sa petreci multe ori incercand sa gasesti cel mai ieftin zbor. in mod surprinzator insa, unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt incredibil de economi.

Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

O data pe an, cele mai sexy femei ale planetei se aduna in acelasi loc, pentru cea mai mare delifare de lenjerie intima din lume. Acest lucru s-a intamplat si ieri, 30 noiembrie, cand modelele.

Cum au fost afectati cei mai bogati oameni din lume de rezultatul alegerile din SUA

Alegerile din SUA au generat volatilitati pe pietele financiare, unele valute au scazut, iar altele au crescut. Presedintia lui Donald Trump a afectat in mod direct sau indirect averile miliardarilor de top la nivel global. Vezi cine sunt astazi cei.

Cum au fost afectati cei mai bogati oameni din lume de rezultatul alegerilor din SUA

Alegerile din SUA au generat volatilitati pe pietele financiare, unele valute au scazut, iar altele au crescut. Presedintia lui Donald Trump a afectat in mod direct sau indirect averile miliardarilor de top la nivel global. Vezi cine sunt astazi cei.

ANALIZA: Cei mai multi candidati la parlamentare sunt ingineri, economisti si juristi. Nu lipsesc paznicii, taximetristii, astrologii, pensionarii si somerii

Dintre cei aproximativ 6. 500 de candidati la alegerile parlamentare, cei mai multi - aproape 1. 400 - s-au declarat ingineri, ei fiind urmati de economisti 1. 100) si juristi aproape 800), insa nu lipsesc nici meserii precum cea de astrolog, de agent de paza, de cantaret bisericesc sau de team lider. Printre candidati se afla si sute de pensionari si zeci de someri si casnici.

Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori, printre care Lucian Boia si Ioana Parvulescu

La Targul de Carte Bookfest Brasov va fi un prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei, in perioada 1-4 decembrie. Lucian Boia, Ioana Parvulescu, Marius Chivu, Vlad Zografi, Sabina Fati, Denisa Comanescu, Ana Barton sunt catia dintre autorii care vor fi prezenti la Brasov.

Firma din Romania care a redus programul de lucru la 6 ore, cu weekend de 3 zile, exceptia de la regula. Romanii muncesc mult si fara spor

Tot mai multe companii din Vest si-au scurtat programul de lucru, rezultatul fiind o crestere a eficientei angajatilor si cifre de afaceri mai mari. in Romania, o singura companie experimenteaza programul scurt. in rest, se munceste mult si se produce putin.

O vedeta din Romania imparte patul cu un... VIBRATOR: in ziua de azi este foarte greu sa gasesti un barbat cu principii (FOTO)

Una dintre cele mai de succes femei din Romania, Aida Parascan nu este la fel de norocoasa si in viata personal. Aida, care a castigat si celebrul show culinary Master Chef, isi imp.

La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

Sunt 98 de ani de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre. O fila in care au fost prinsi toti romanii de la Nistru pana la.

Singurul Delfinariu din Romania are si doua foci. 2016 a fost cel mai bun an din istoria institutiei in ceea ce priveste numarul de vizitatori

Singurul Delfinariu din Romania, situat in Constanta, se pregateste din aceasta iarna pentru vara viitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )