Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel ales: Fostul ministru pentru Diaspora Bogdan Stanoevici, protagonist intr-un film romanesc despre un agent secret

B1 B1,
Cel ales: Fostul ministru pentru Diaspora Bogdan Stanoevici, protagonist intr-un film romanesc despre un agent secret

Fostul ministru al Romanilor de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, protagonistul scandalului de proportii dupa desfasurarea dezastruoasa a votului din diaspora, va juca rolul principal in filmul Cel ales, care. continuă pe B1

Fostul ministru pentru Diaspora, Bogdan Stanoevici, protagonist intr-un film romanesc despre un agent secret

Fostul ministru al Romanilor de Pretutindeni, protagonistul scandaului de proportii dupa desfasurarea dezastruoasa a votului din diaspora, va juca rolul principal in filmul La bani, la cap, la oase, care.

Fostul ministru Bogdan Dragoi vrea un loc de administrator la SIF Banat-Crisana

Fostul ministru de finante Bogdan Dragoi si-a depus candidatura pentru unul dintre cele patru locuri libere din Consilului de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1), pentru care urmeaza sa fie organizate alegeri, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 2 martie.

Daily Income: Fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, despre dezechilibrele existente pe piata petroliera. CAUZE si EFECTE

Fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie, a comentat, in editia de joi a emisiunii.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale pentru a fi audiat. La sfarsitul saptamanii trecute acesta a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa, ar fi dat declaratii - care sa-i ajute pe procurori in ancheta - prin care si-a sustinut solicitarea de iesire din detentie.

Dosarul privatizarilor strategice: Fostul ministru Codrut Seres - 4 ani si 8 luni de inchisoare cu EXCUTARE, Zsolt Nagy - 4 ani

Update 11. 31 - Fostul ministru Codrut Seres a primit o condamnare de 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarilor strategice. in acelasi dosar, fostul ministru Zsolt Nagy a fost cond.

Dosarul privatizarilor strategice: Fostul ministru Codrut Seres - 4 ani si 8 luni de iNCHISOARE cu executare, Zsolt Nagy - 4 ani

Update 11. 31 - Fostul ministru Codrut Seres a primit o condamnare de 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarilor strategice. in acelasi dosar, fostul ministru Zsolt Nagy a fost condamnat.

Dosarul Privatizari strategice. Fostul ministru Codrut Seres, condamnat definitiv la 4 ani si 8 luni de inchisoare

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres a fost condamnat, marti, de Curtea Suprema, la 4 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Privatizari strategice. in aceeasi cauza, fostul ministru Zsolt Nagy a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare.

Fostul ministru de interne Gheorghe Papuc, dat in urmarire nationala dupa ce a fost condamnat in dosarul represiunilor comuniste

Fostul ministru al afacerilor interne din perioada guvernarii comuniste, Gheorghe Papuc, condamnat in dosarul 7 aprilie, a fost anuntat in urmarire nationala.

Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Fostul ministru Cristian David va ramane in arest preventiv, dupa ce instanta a decis respingerea contestatiei acestuia, potrivit biroului de presa al inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA: De ce sunteti agresiv, asa sunt denuntatorii, agresivi? (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2466 seconds )