Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai admirat inel de logodna pe Pinterest

ADPM ADPM,
Cel mai admirat inel de logodna pe Pinterest

Daca zilele trecute va aratam cea mai admirata rochie de mireasa de pe Pinterest, acum este randul sa va prezentam inelul de logodna care a atras cele mai multe pin-uri pe celebra retea de socializare. Iata cum arata si cat costa bijuteria. continuă pe ADPM

Cel mai bun moment al concertului Sia a fost... Selah Sue

Intrucat am tras batul cel mai scurt am ajuns la concertul Sia, desi in seara respectiva imi doream sa zac cu o carte buna in brate sau la un film obtinut prin bunavointa internetului. Dar n-a fost asa.

Livrarile de spatii noi de birouri din principalele orase - la cel mai inalt nivel de pana acum

Livrarile de spatii noi de birouri din principalele orase au depasit 90. 000 mp, anul trecut, atingand cel mai inalt nivel inregistrat pana acum, potrivit informatiilor furnizate de DTZ Echinox.

Financial Times: Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times, potrivit Agerpres.

Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times.

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat la JO de la Rio meciul in care s-a marcat cel mai rapid gol din istoria competitiei

Brazilia este prima finalista a turneului olimpic de fotbal de la Rio, dupa o victorie categorica obtinuta in fata nationalei din Honduras, scor 6-0. in meciul arbitrat de romanul Ovidiu Hategan, Neymar a reusit cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Starul celor de la FC Barcelona a marcat dupa doar 16 secunde, stabilind astfel un nou record la JO, atat in fotbalul masculin, cat si in cel feminin.

Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Brazilia se califica in finala turneului de fotbal (VIDEO)

Nationala de fotbal a Braziliei a ajuns la un singur pas de prima medalie de aur din istorie la Jocurile Olimpice. Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Olimpiadelor, scor 6-0, in semifinala cu Honduras,.

Alege cel mai bun smartwatch, in functie de stilul tau de viata

A alege cel mai bun smartwatch a devenit deja o problema, avand in vedere ca ai deja de ales din foarte multe modele. Cu Samsung si Apple inovand continuu si o gama larga de ceasuri inteligente de la Fossil, Nixon si Casio, acesta este momentul perfect.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan cu ocazia Sibiu Rally Challenge. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

Premiile Oscar 2017: Filmul Sieranevada, regizat de Cristi Puiu, propunerea Romaniei pentru cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza (VIDEO)

Propunerea Romaniei pentru categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza in cadrul galei Oscar 2017, este filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )