Libnet.ro
UNICEF

17:30

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Antena3 Antena3,
Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de. continuă pe Antena3

Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Ineditul concurs de Miss intre prezidentiabili: Oglinda oglinjoara, cine e cel mai anti-rus din tara?

Evenimentele din Ucraina, renasterea interesului SUA pentru regiune, transformarea lui Putin in cel mai detestat personaj al momentului au dus la aparitia temei Rusia in campania electorala a anului. Mircea Geoana, in asteptarea unei noi desemnari drept candidat al PSD la prezidentiale, si-a descoperit noi valente anti-rusesti si a uitat de vizita neoficiala la Moscova in 2009 si de indemnul la creativitate in deblocarea dialogului politic cu Rusia. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Guvernului il acuza de anti-americanism pe inca-ne-desemnatul candidat al dreptei, Klaus Iohanis, din cauza reticentei acestuia fata de exploatarea gazelor de sist. Palada omite sa spuna ca seful sau direct a devenit premier in urma unei motiuni de cenzura care avea ca tema si gazele de sist.

Cel mai bogat om din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul casei sale: El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano si cel mai bogat om din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat, marti, de pe terasa casei sale din municipiu. Omul de afaceri a murit la spital, medicii nemaiputand sa-l.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Salariu mediu net a ajuns la 1.735 de lei in aprilie. Care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut in aprilie cu 1,7% fata de martie, la 2. 395 de lei, iar cel net a inregistrat aceeasi evolutie, situandu-se la 1. 735 lei, cu cele mai mari valori in intermedieri financiare si cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Urzeala tronurilor a devenit cel mai de succes serial din istoria postului HBO

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs de HBO, a depasit Clanul Soprano si a devenit productia cu cel mai mare succes de public din istoria acestui post de televiziune, au anuntat joi.

Roland Garros: Maria Sharapova, in semifinale dupa ce a eliminat-o pe surprinzatoarea Garbine Muguruza

Maria Sharapova a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia eliminand-o pe Garbine Muguruza, sportiva care o trimisese acasa pe Serena Williams. Favorita numarul sapte, Sharapova a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune: 1-6, 7-5, 6-1.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in finala de la Roland Garros (sambata 16:00)

Simona Halep joaca sambata de la ora 16:00, live, finala de la Roland Garros, contra jucatoarei din Rusia Maria Sharapova. Va invitam alaturi de noi si speram sa inchidem acest turneu in stil mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )