Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: De la telefoanele in cuplaj la cel mai rapid internet din lume. Evolutia comunicatiilor in Romania, in ultimii 30 de ani

Campania Stirilor PRO TV Dupa 30 de ani vorbeste astazi despre comunicatii, tehnologie si sectorul IT. in anii scursi de la Revolutie, Romania a trecut, de la telefonul pe cuplaj, in topul tarilor cu cel mai rapid internet.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Digi 24: Ce este si cu ce se ocupa Ministerul Fericirii din guvernul uneia dintre cele mai bogate tari din lume

Fericirea poate sa fie descrisa in nenumarate forme. Cine are grija ca aceasta stare atat de dorita de oameni sa apara si sa reziste cat mai mult? intrebarea care este mai degraba filosofica si-a gasit un raspuns cat se poate de practic intr-o tara araba: Ministerul Fericirii si Bunastarii.

Camera de pe Samsung S11 va arata cel mai probabil ca in imaginea asta

Samsung Galaxy S11 e cel mai asteptat telefon din 2020. Cel putin in primul trimestru. O imagine noua iti arata cum au fost asezati senzorii foto pe spatele telefonului. La fel ca in 2019,.

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Cele mai frumoase vitrine de Craciun din lume in 2019

Anul acesta, unele dintre cele mai exclusiviste magazine din Londra si Paris s-au transformat in veritabile puncte de atractie pentru localnici si turisti deopotriva, iar asta gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun! .

Migrena este a treia cea mai raspandita afectiune din lume. Ce rol are cafeaua in declansarea durerilor de cap

Afectand peste un miliard de adulti la nivel mondial, migrena este a treia boala cea mai raspandita din lume. Cercetatorii au constatat ca trei portii sau mai multe de bauturi cofeinizate reprezinta un potential declansator al migrenei.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )