Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Playtech Playtech,
Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara . continuă pe Playtech

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Mai multe atentionari cod galben de ceata, duminica dimineata, care ar putea duce la probleme in trafic. Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis mai multe sfaturi.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana.

Bursa Romana de Marfuri: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat c.

Cel mai mare spital din Oltenia a ramas fara paza. Vizitatorii ajunsesera sa faca picnic la geamurile saloanelor

Haosul din Spitalul de Urgenta din Craiova a determinat conducerea unitatii sanitare sa rupa contractul cu firma de paza care castigase licitatia. Oamenii intrau in spital cand aveau chef.

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

BURSA ROMANA DE MARFURI: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh, a anuntat, luni, institutia, printr-iun comunicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )