Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai bun comentariu la CEx PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai bun comentariu la CEx PSD

Moderatorii postului de stiri Antena 3 au avut vineri seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cel mai bun comentariu privind sedinta Comitetului Executiv CEx) National al PSD, in cadrul careia ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au anuntat demisiile din Cabinetul condus de Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai bun comentariu la CEx PSD

Moderatorii postului de stiri Antena 3 au avut vineri seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cel mai bun comentariu privind sedinta Comitetului Executiv CEx) National al PSD, in cadrul careia ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au anuntat demisiile din Cabinetul condus de Mihai Tudose.

Cel mai bun comentariu la CEx PSD

Moderatorii postului de stiri Antena 3 au avut aseara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cel mai bun comentariu privind sedinta Comitetului Executiv CEx) National al PSD, in cadrul careia ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au anuntat demisiile din Cabinetul condus de Mihai Tudose.

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor

Ajunsa pe locul 1 in clasamentul WTA, Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire la adresa antrenorului Darren Cahill. Esti cel mai bun antrenor, iti multumesc ca esti alaturi de mine in fiecare zi din 2015, a spus, printre altele, Halep.

Cel mai bun an din ultimii 20 la Aeroportul Kogalniceanu

Desi traficul creste, este foarte departe de cel inregistrat de aeroportul din Cluj, de exemplu.

Simona Halep, mesaj emotionant pentru Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor!

Simona Halep a tinut sa transmita pe o retea de socializare un mesaj de multumire pentru antrenorul Darren Cahill, cel care a ajutat-o sa devina numarul 1 mondial. Dupa cinci zile vreau sa.

Consilierul juridic care si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit, trimis in judecata. Autorul a pus la cale crima cu mult timp inainte

Vasile Stoica, in varsta de 38 de ani, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis pe data de 17 august 2017 cel mai bun prieten pe malul Jiului cu 27 de lovituri de cutit. Procurorii din cadrul Parchetului pe langa Tribunalul Dolj l-au trimis in judecata pentru omor calificat.

Lista productiilor europene propuse pentru o nominalizare la Oscar 2018, la categoria Cel mai bun film strain VIDEO

Perioada de inscrieri pentru Cel mai bun film strain la cea de-a 90-a editie a Premiilor Oscar s-a incheiat, iar in acest an, 36 de tari europene si-au inscris peliculele pentru nominalizari, printre care si Romania.

Simona Halep catre Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor!

Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire pentru antrenorul Darren Cahill, pentru sprijinul pe care acesta i l-a oferit pentru a ajunge numarul 1 mondial .

Cum faci acasa cel mai bun kurtos kalacs. Nu ai nevoie de instrumente speciale

Cine nu iubeste gustul si aroma unui kurtos kalacs cald, gata preparat, plin de nuca, miere si scortisoara? Daca pana acum credeai ca ai nevoie de instrumente si ingrediente speciale, afla ca.

Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire... Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul

Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni. Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul, a declarat actorul Victor Rebengiuc in cadrul Intalnirilor Yorick de la Librariile Humanitas. Artistul a vorbit despre Romania de azi, despre motivele care l-au facut sa nu accepte sa filmeze in Morometii 2 si despre generatia de aur, scrie Ziarul Metropolis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )