Libnet.ro
UNICEF

13:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Producatorul de elicoptere a raportat un profit net de 49,5 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 140% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut Impulsionat de rezultatele financiare raportate pentru primele noua luni ale anului, pretul actiunilor IAR Brasov IARV) a cunoscut un avans de 9,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de elicoptere pe prima treapta in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

Tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Clasamentul este surprinzator!

Quality of Nationality Index QNI) a intocmit un clasament al tarilor cu cel mai bun nivel de trai din lume, dupa un scor obtinut in functie de anumiti factori interni si externi cum ar fi puterea economica, op.

Franta, tara cu cel mai bun nivel de trai din lume

Quality of Nationality Index QNI) claseaza Franta ca fiind tara cu cel mai bun nivel de trai din lume, conform Daily Mail.

Curs valutar BNR, miercuri, 20 noiembrie: cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 20 noiembrie, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, miercuri, 20 noiembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza noul curs valutar, miercuri, 20 noiembrie 2019, in jurul orei 13. Pana .

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele.

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme.

The Irishman primeste ultimul trailer, poate cel mai bun film al lui Scorsese

Cu o distributie de invidiat si un buget pe masura, The Irishman mai are doar cateva zile pana va ajunge pe marile ecrane. Din acest motiv, Netflix a publicat un ultim trailer. Aflat in.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 NOIEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si faca timp pentru suflet, Varsatorii umplu golurile lasate in relatii

Iata horoscopul dragostei pentru azi MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019. Veste buna, Mercur iese din retrograd azi si isi reia miscarea directa, desi mai sunt doua saptamani in care se afla.

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE. Leii sunt ambitiosi si creativi, Balantele isi cresc veniturile

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019; veste buna, Mercur iese din retrograd azi si isi reia miscarea directa, desi mai sunt doua saptamani in care se afla in tranzitul.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Emotiile tale cresc in intensitate pentru ca se apropie din ce in ce mai mult un eveniment care naste stari ciudate in interiorul tau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )