Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai delicios desert pentru Revelion. incearca tortul de ciocolata cu nuca si crema mascarpone

Adevărul Adevărul,
Cel mai delicios desert pentru Revelion. incearca tortul de ciocolata cu nuca si crema mascarpone

Pregatirile pentru masa de Revelion incep in scurt timp, iar daca ai in plan o petrecere acasa, alaturi de cei dragi, tortul festiv nu poate sa lipseasca. iti recomandam o reteta inedita, care se prepara usor si are un gust desavarsit. continuă pe Adevărul

Samsung pregateste cel mai util accesoriu pentru telefonul tau

Dupa momentul cu Galaxy Note 7, Samsung a revenit cu incredere si-a pus baterii mai mari pe telefoane. Dar nu sunt suficiente, asa ca urmatorul pas e firesc. Compania vrea sa faca o baterie.

Cel mai bine cotat sahist al Iranului nu va mai concura pentru tara sa - Motivul are legatura cu adversarii israelieni

Alireza Firouzja, cel mai bine cotat sahist al Iranului, a decis sa nu mai joace pentru tara sa, au anuntat agentiile de presa iraniene, sportivul reactionand astfel dupa o interdictie neoficiala a Teheranului in privinta meciurilor cu israelienii, relateaza Reuters.

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%.

Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Un hotel din Spania detine locul intai pentru cel mai scump brad de Craciun din lume.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Stirile ProTV: De la telefoanele in cuplaj la cel mai rapid internet din lume. Evolutia comunicatiilor in Romania, in ultimii 30 de ani

Campania Stirilor PRO TV Dupa 30 de ani vorbeste astazi despre comunicatii, tehnologie si sectorul IT. in anii scursi de la Revolutie, Romania a trecut, de la telefonul pe cuplaj, in topul tarilor cu cel mai rapid internet.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

Burkina Faso, Craciun in doliu, dupa cel mai sangeros atac jihadist din ultimii cinci ani

Burkina Faso era in doliu miercuri, in ziua Craciunului, dupa un nou atac jihadist de anvergura soldat cu 42 de morti in nordul tarii, cel mai sangeros bilant in ultimii cinci ani, scrie AFP.

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )