Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

B1 B1,
Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

Barack Obama a generat cel mai important selfie al anului 2013, in timpul ceremoniei in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Presedintele american s-a pozat alaturi de premierul danez si. continuă pe B1

La inmormantarea lui Nelson Mandela, Barack Obama s-a imortalizat intr-o poza devenita viral pe Internet

Cuvantul anului 2013 este selfie, iar Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, tocmai l-a generat pe cel mai important. in timpul slujbei de inmormantare a lui Nelson Mandela, Obama s-a tinut de facut poze impreuna cu premierul danez si cu cel britanic.

Repara Guvernul Ponta greselile Guvernului Boc in domeniul pariurilor sportive si jocurilor online? Se face un prim pas, dar nu cel mai important

Surse de la Guvern au anuntat luni ca se pregatesc modificari prin Ordonanta de Urgenta in domeniul pariurilor sportive si jocurilor online si offline. In prima faza se va elimina impozitul de 25% platit de persoanele fizice consumatorii) care apeleaza la aceste servicii. Insa, ceea inca ce se asteapta pe domeniul online este corelarea legislatiei Romaniei cu cea europeana, pentru ca legile din tara noastra au fost aprobate pe plan intern fara acceptul Uniunii Europene, iar Romania risca procedura de infringement din cauza reglementarilor din domeniul online.

La funeraliile lui Mandela, Obama s-a imortalizat intr-o poza devenita viral

Cuvantul anului 2013 este selfie, iar Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, tocmai l-a generat pe cel mai important. in timpul slujbei de inmormantare a lui Nelson Mandela, Obama s-a tinut de facut poze impreuna cu premierul danez si cu cel britanic.

Coeficientul de inteligenta emotionala, cel mai important in viata. Cat de bine stai la acest capitol?

Pacat ca a citit atat de mult, ca nu se descurca deloc in viata. De cate ori ai gandit astfel despre cineva, ai intuit, de fapt, ca persoana respectiva sta mai prost la capitolul inteligentei emotionale decat la cel al IQ-ului.

Barack Obama, Helle Thorning Schmidt si David Cameron, selfie la funeraliile lui Nelson Mandela

Discursul sutinut de Barack Obama a marcat ceremoniiile dedicate lui Nelson Mandela, marti, dar, in tribunele stadionului din Soweto, selfie-ul autoportretul) presedintelui american in compania premierilor danez si britanic a agitat mai mult spiritele pe retelele sociale, scrie AFP.

FOTO. Barack Obama, surprins intr-o ipostaza inedita la funerariile lui Nelson Mandela.

Presedintele american Barack Obama, prim-ministrul britanic David Cameron si premierul danez Helle Thorning-Schmidt au fost surprinsi in timp ce isi faceau o poza de tip selfie la ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Fotografia a fost facuta la initiativa premierul danez Helle Thorning-Schmidt. Sotia presedintelui american, Michelle Obama, nu a fost deloc incantata de conversatia joviala dintre sotul ei si frumoasa daneza. Barack Obama, a tinut o cuvantare la .

Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. Ponta avut o intalnire cu Barack Obama

Ceremonia dedicata lui Nelson Mandela de pe stadionul din Johannesburg este in plina desfasurare. UPDATE- Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o intalnire cu presedintele american Barack Obama,.

VIDEO Gest istoric la Johannesburg: Barack Obama a dat mana cu Raul Castro inaintea discursului pentru Mandela

In cadrul ceremoniei in memoria lui Nelson Mandela, desfasurata langa Johannesburg, presedintele SUA, Barack Obama, l-a intalnit pe liderul Cubei, Raul Castro. Obama a dat mana cu Raul Castro, facand un gest istoric inainte sa urce la tribuna si sa sustina un discurs, a afirmat un oficial american, potrivit AFP.

Strangere de mana istorica intre Barack Obama si Raul Castro la ceremonia organizata in memoria lui Nelson Mandela

Presedintele american Barack Obama si liderul cubanez Raul Castro s-au salutat, marti, la ceremonia organizata in memoria liderului sud-african defunct NelsonMandela. Presa din Cuba a vazut aceast semn drept .

VIDEO Strangere de mana istorica intre Barack Obama si Raul Castro, la ceremoniile dedicate lui Nelson Mandela

Presedintele american Barack Obama a dat mana cu omologul sau cubanez Raul Castro, in timpul ceremoniei de omagiu pentru Nelson Mandela organizata la Soweto, noteaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )