Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai lung interviu din lume a durat 30 de ore. Ce intrebari a pus jurnalistul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai lung interviu din lume a durat 30 de ore. Ce intrebari a pus jurnalistul

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata , in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale,. continuă pe Wall-Street Ro

RECORD MONDIAL. Un jurnalist si un scriitor norvegian au realizat cel mai lung interviu din lume.

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit, joi, un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata, in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale, informeaza AFP, citat de Mediafax. Incepand de miercuri dupa-amiaza, scriitorul Hans Olav Lahlum, deosebit de vorbaret si ale carui cunostinte par nelimitate, a raspuns intrebarilor puse de jurnalistul Mads Andersen pe site-ul tabloidului VGTV. Acest .

Bill Gates isi reia titlul de cel mai bogat om din lume

Bill Gates, co-fondatorul gigantului american Microsoft Corp. , a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim.

Apple ramane cel mai valoros brand din lume, cu o valoare estimata la 185 miliarde dolari

Apple ramane lider in topul celor mai valoroase 100 branduri globale, cu o valoare estimata la 185 miliarde dolari, potrivit topului BrandZTM, comandat de WPP si realizat de Millward Brown Optimor, informeaza un.

Cel mai sexy barbat din lume ia proportii! Ce se intampla cu Channing Tatum?

Nu demult era considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Si-a etalat adesea trupul perfect tonifiat in pictoriale fierbinti ori in filme precum Magic Mike ori 21 Jump Street. Si totusi, imaginea pe care Channing Tatum o afiseaza in ultima perioada este departe de cea a unui sex simbol! Continue reading .

VIDEOREPORTAJ Incepe constructia celui mai puternic laser din lume. Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi

Saptamana aceasta incepe la Magurele constructia cladirii care va gazdui cel mai puternic laser din lume. Proiectul Extreme Light Infrastructure - Nuclear Phisycs ELI-NP) se va intinde pe o suprafata de peste 30. 000 de metri patrati, adica de trei ori mai mare ca un hypermarket, si va fi o adevarata provocare pentru ingineri si constructori. Pentru ridicarea complexului va fi turnat mai mult beton decat la Arena Nationala, iar ELI-NP va fi probabil cea mai mare cladire din Europa alimentata cu energie din surse neconventionale, printr-un sistem de peste 1000 de pompe geotermale. Pana in 2015, termenul pentru finalizarea constructiei, Institutul National de Fizica Nucleara de la Magurele atrage deja cercetatori straini cu acceleratorul Tandem si detectorul de radiatii gamma. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro.

Top 10 cele mai romantice destinatii din lume!

Atunci cand iubesti, calatoriile si vacantele romantice sunt cel mai bun mod de a petrece cateva zile frumoase alaturi de partenerul tau, departe de agitatia vietii cotidiene. Fiea ca vrei sa-ti stigi iubirea de pe coasta unui munte ori in timpul unei sesiuni de snorkeling in doi, exista numeroase locuri pe planeta pe care trebuie sa le incluzi pe lista destinatiilor romantice. ADPM iti prezinta un top 10 al locatiilor in care voi doi puteti crea amintiri ce vor dura o viata, un top intocmit de site-ul gayot. com. Continue reading .

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume si in 2013. Este urmata de Dilma Roussef, presedinta Braziliei

Revista Forbes a publicat, miercuri, lista celor mai puternice femei din lume, iar cancelarul geman Angela Merkel ocupa si in acest an pozitia fruntasa. Merkel domina clasamentul celor mai puternice femei din lume.

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume si in 2013. Este urmata de Dilma Roussef, presedinta Braziliei

Revista Forbes a publicat, miercuri, lista celor mai puternice femei din lume, iar cancelarul geman Angela Merkel ocupa si in acest an pozitia fruntasa. Merkel domina clasamentul celor mai puternice femei din lume.

TOP Forbes. Afla cine este cea mai PUTERNICA femeie din lume.

Revista Forbes a publicat, miercuri, lista celor mai puternice femei din lume, iar cancelarul geman Angela Merkel ocupa si in acest an pozitia fruntasa, informeaza b1. ro. Merkel domina clasamentul celor mai puternice femei din lume pentru al treilea an consecutiv. Aceasta este urmata de presedinta Braziliei, Dilma Roussef, iar locul trei este ocupat de Melinda Gates, o femeie de afaceri din Statele Unite. Prima Doamna Michelle Obama urmeaza in clasament, iar Hillary Clinton si-a pierdut .

Toyota a depasit BMW in topul celor mai valoroase marci din lume

Toyota a trecut de BMW in clasamentul BrandZ al celor mai valoroase marci din lume, realizat anual de Millward Brown. Din cele 100 de marci incluse in top, doar sase sunt auto. Iata care sunt acestea, iar intre paranteze locul ocupat in intreg topul 100.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )