Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Romania ar putea avea un nou centru de refugiati. De data aceasta se vorbeste de un centru care va putea gazdui pana la 500 de oameni, fiind, astfel, cel mai mare din tara. Acesta s-ar putea construi la Crevedia, langa fermele Avicola Crevedia. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai frumos centru istoric din Romania. Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

Descoperiti. Cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Ce spune avocatul poporului

Andreea Sava a vorbit la emisunea Descoperiti despre cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Daca nu ar fi fost turul televizat al Laurei Codruta Kovesi si punerea sub acuzare la care cu.

Vesti proaste pentru romanii cu rate! ROBOR atinge cel mai mare nivel din ultimele doua luni si jumatate

ROBOR continua sa creasca. BNR a anuntat, joi, ca indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,17%, cel mai mare nivel din ultimele doua luni si.

Angajati trimisi acasa cateva zile. De ce a luat aceasta decizie cel mai mare angajator privat din Teleorman

Koyo Romania, cel mai mare angajator privat din Teleorman, iti va trimite o parte dintre angajati acasa fie neplatindu-le acele zile, fie dandu-le 75% din salariul de baza.

Cel mai mare avion de linie nu se va mai fabrica

Producatorul european de aeronave Airbus a anuntat ca va opri fabricarea avionului A380 superjumbo, cea mai mare aeronava de pasageri din lume, care nu a inregistrat succesul scontat, astfel ca ultimul exemplar va fi livrat in 2021.

nregistrare video filmata n secret la Conferinta de la Varsovia, publicata si apoi stearsa de Netanyahu: Iranul reprezinta cel mai mare pericol din Orientul Mijlociu, spun lideri arabi

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a publicat pe pagina sa de YouTube o inregistrare video din cadrul Conferintei de la Varsovia. in aceasta inregistrare, mai multi lideri arabi au fost surprinsi sustinand mesajul promovat de Netanyahu conform caruia Iranul reprezinta cea mai mare amenintare din Orientul Mijlociu. La cateva momente dupa ce Haaretz a publicat un articol cu privire la acest subiect, video-ul a fost sters de pe YouTube.

Cel mai mare retailer din Romania finanteaza ONG-urile mici

Kaufland Romania, in colaborare cu Asociatia Act For Tomorrow, lanseaza programul START ONG primul si singurul program de finantare dedicat ONG-urilor mici sau a celor aflate la inceput de drum.

Faze tari: Facebook se poarta ca un serviciu secret dispus sa te urmareasca oriunde; Elon Musk: Biletul spre Marte ar putea costa sub 100.000 de dolari; O companie din Marea Britanie a prezentat cel mai mare propulsor de racheta fabricat cu o imprimanta

S-a lansat Tannenberg, jocul video in care este recreata batalia din Primul Razboi Mondial in care romanii i-au invins pe germanii condusi de Rommel. Blackmill Games si M2H au lansat pe Steam shooter-ul inspirat din Primul Razboi Mondial. Un targ din Iasi, solutia salvatoare pentru domni, de Ziua indragostitilor. Sfantul Valentin a umplut bratele doamnelor cu flori.

VIDEO Peste 20.000 de bilete s-au vandut deja la Diskoteka Festival din Timisoara. Cum va arata cel mai mare eveniment dedicat muzicii anilor 80-90

In perioada 31 mai, 1 si 2 iunie 2019, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, va avea loc Diskoteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor 80 si 90.

Luca Niculescu a devenit cel mai important ambasador francofon din Franta

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei la Paris, a fost ales, miercuri, presedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franta GAFF), care reuneste peste 40 de ambasadori din state si Guverne din Organizatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )