Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca 64 de puncte de vaccinare impotriva CO. continuă pe România Liberă

Problemele campaniei de vaccinare din Romania impotriva Covid-19: sunt multe lucruri de invatat

Campania de vaccinare din Romania impotriva noului coronavirus continua sa se desfasoare intr-un ritm foarte lent. in acest context, ministrul Sanatatii a detaliat modul in care vede el.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri noi de coronavirus din ultimele cinci luni si jumatate, in ciuda inchiderii a patru orase, a extinderii testarii si a altor masuri luate contra extinderii epidemiei de Covid-19, transmite Reuters.

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei.

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

Terapia Cluj pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice pentru a fi transformat in centru de vaccinare cu o capacitate de a vaccina 500-600 de persoane pe zi

Terapia Cluj, cel mai mare producator de medicamente din Romania, anunta ca pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice din Cluj pentru a fi transformat in centru de vaccinare impotriva COVID-19. Daca vor exista suficienti vaccinatori, capacitatea centrului permite vaccinarea a 500-600 de persoane pe zi, declara pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO-ul Terapia Cluj si presedintele PRIMER Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania). De asemenea, Terapia Cluj aloca 500 de mii de lei pentru a sponsoriza amenajarea centrelor de vaccinare si a grabi etapa a doua a vaccinarii, anunta Dragos Damian.

Spania, cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2. Marea Britanie, un nou maxim de decese asociate Covid-19

Ministerul spaniol al Sanatatii a anuntat miercuri cel mai mare numar de contaminari cu SARS-CoV-2 detectate in decurs de 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a inregistrat un nou maxim de decese asociate Covid-19.

Medicul roman distins pentru excelenta de cel mai mare spital din Londra: Lumea tace si munceste

Roxana Hotoboc 60 de ani), medic in cadrul Departamentului de Urgenta de la Spitalul St. Thomas, cea mai mare unitate medicala din capitala Angliei, a primit o diploma de excelenta din partea conducerii medicale pentru modul in care isi desfasoara activitatea.

Cel mai mare decacorn european

Startup-ul britanic Checkout. com a anuntat, marti, ca a ajuns sa valoreze 15 miliarde de dolari, in urma unei noi runde de finantari de 450 de milioane de dolari, obtinute de la o serie de fonduri de investitii.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

Mediastandard.ro: Jurnalistii pot avea o pensie mai mare. Despre Uniunea Ziaristilor Profesionisti si controversele din jurul legii

Desi e un subiect care a mai vazut paginile presei din Romania, nu toata lumea stie ca jurnalistii pot avea o pensie mai mare. Proiectul de lege, propus de fostul senator UNPR Haralambie Vochitoiu si adoptat de Parlament in 2016, prevede ca jurnalistii care fac parte din uniuni de creatori recunoscute ca fiind de utilitate publica sa primeasca o indemnizatie lunara in cuantumul a 50% din pensia cuvenita titularului. Din UZPR fac parte multe persoane cu grade militare. Printre acestia se numarau chiar si unul dintre vicepresedinti, Ion Petrescu, colonel in rezerva si fostul realizator din TVR Benone Neagoe, care ocupa functia de secretar general al Consiliului Director, de asemenea colonel in rezerva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )