Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Antena3 Antena3,
Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili. continuă pe Antena3

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

New York, cel mai mare centru financiar din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce orasul londonez a trecut printr-o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii, ca stat membru al UE, a fost pusa sub semnul intrebarii, potrivit site-ului Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

UAMT Oradea, cea mai mare crestere de pe piata

Titlurile companiei UAMT Oradea simbol UAM) ar fi adus investitorilor un profit de 4,49%, raportat la moneda euro, in perioada 12 februarie - 12 martie 2014.

Capacitatea de a genera venituri, cea mai importanta pentru banci

Capacitatea bancilor sa genereze venituri a devenit cel mai important element la care se uita analistii, dupa ce, in ultimii ani, cea mai mare atentie a primit-o capacitatea de acoperire cu provizioane a creditelor neperformante non performing loans - NPL), potrivit presedintelui executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

HOT! Jessie J isi incanta fanii cu cea mai sexy fotografie ever! Vezi aici cum arata!

Si-a cucerit publicul mizand pe voce, hituri si concerte de cea mai buna calitate, fara a apela la o sexualizare.

Abigail, romanca stabilita in SUA care a fost desemnata cea mai buna voce din Diaspora!

Abigail este romanca la origini, insa locuieste deja de multi ani in Statele Unite. Are acolo o afacere de succes, dar nu isi neglijeaza nici marea pasiune, muzica. Adora sa cante, iar acest lucru le aduce fericire oamenilor care au ocazia sa ii asculte glasul cristalin. Abigail a fost descoperita de Irina Loghin in SUA, iar, de atunci, talentul ei nu a trecut deloc neobservat. Mai mult, ea a primit, de Martisor, premiul pentru cea mai buna voce din Diaspora.

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )