Libnet.ro
UNICEF

15:15

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit

Compania americana BlackRock, specializata in management de investitii, si-a majorat detinerea la banca italiana UniCredit, la 5,2%, devenind cel mai mare actionar al acesteia, conform Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii,.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii.

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii, transmite Bloomberg. New York a trecut pe prima pozitie in topul Global Financial Centers Index, cu un avantaj subred, nesemnificativ din punct de vedere statistic, de doua puncte, potrivit lui Michael Mainelli, presedintele grupului Z/Yen, care a .

Cel mai mare miting al Opozitiei: Partidul Miscarea Populara cere demisia lui Ponta si renuntarea la acciza pe carburanti

Cel mai mare miting al Opozitiei a avut loc sambata in Capitala. Partidul Miscarea Populara a initiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta sa renunte la taxa suplimentara la carburant, a anuntat.

BERD - probabil cel mai mare investitor din Romania, la ora actuala

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat si investit peste 6,7 miliarde de euro, in Romania, de cand si-a inceput activitatea aici, potrivit lui James Hyslop, director pentru Romania al BERD.

New York, cel mai mare centru financiar din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce orasul londonez a trecut printr-o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii, ca stat membru al UE, a fost pusa sub semnul intrebarii, potrivit site-ului Bloomberg.

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

Un rus, cel mai tanar pilot din istoria F1 care puncteaza.

Rusul Danil Kviat Toro Rosso) a devenit duminica, la 19 ani si 322 de zile, pilotul cel mai tanar care puncteaza intr-o cursa de Formula 1, dupa ce a ocupat locul 10 la Marele Premiu al Australiei, doborand astfel recordul de precocitate detinut de germanul Sebastian Vettel, informeaza formula1. com. Debutantul Kviat, campion in categoria GP3 in 2013, a batut cu 27 de zile, performanta inregistrata de Vettel, care, in 2007, la 19 ani si 349 de zile a terminat pe locul 8 primul mare premiu .

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )