Libnet.ro
UNICEF

16:16

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit

Compania americana BlackRock, specializata in management de investitii, si-a majorat detinerea la banca italiana UniCredit, la 5,2%, devenind cel mai mare actionar al acesteia, conform Bloomberg.

Cel mai mare miting al Opozitiei: Partidul Miscarea Populara cere demisia lui Ponta si renuntarea la acciza pe carburanti

Cel mai mare miting al Opozitiei a avut loc sambata in Capitala. Partidul Miscarea Populara a initiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta sa renunte la taxa suplimentara la carburant, a anuntat.

New York, cel mai mare centru financiar din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce orasul londonez a trecut printr-o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii, ca stat membru al UE, a fost pusa sub semnul intrebarii, potrivit site-ului Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii,.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii.

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii, transmite Bloomberg. New York a trecut pe prima pozitie in topul Global Financial Centers Index, cu un avantaj subred, nesemnificativ din punct de vedere statistic, de doua puncte, potrivit lui Michael Mainelli, presedintele grupului Z/Yen, care a .

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

BERD - probabil cel mai mare investitor din Romania, la ora actuala

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat si investit peste 6,7 miliarde de euro, in Romania, de cand si-a inceput activitatea aici, potrivit lui James Hyslop, director pentru Romania al BERD.

SUA si Rusia, cei mai mari furnizori de arme din lume. India, cel mai mare cumparator.

SUA si Rusia au fost cei mai importanti furnizori de armament la nivel mondial, in perioada 2009-2013, impreuna acoperind 56% din vanzari. Astfel, SUA au realizat 29% din exporturile mondiale, iar Rusia 27%. Volumul total al vanzarilor de armament in aceasta perioada a crescut cu aproximativ 14%, se arata intr-un raport publicat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) din Stockholm. Pe a treia pozitie s-a plasat Germania 7 %), urmata de China 6 %) si Franta .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )