Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit. Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

Cel mai mare porc din tara a fost sacrificat la Oradea.

Porcul Sony, care cantarea nu mai putin de 350 de kilograme, a fost taiat azi la un han de langa Oradea. Sony a fost crescut in localitatea Mihai Bravu aflata la 20 de kilometri de capitala judetului Bihor. Animalul a fost taiat, parlit, transat si transformat in bunatati de sezon care au fost daruite familiilor nevoiase din Oradea.

Cel mai mare castig pe care il are un medic de familie din Vrancea este de 16.000 de lei pe luna

Potrivit Casei Judetene pentru Asigurari de Sanatate Vrancea, medicul activeaza in mediul rural si are peste 3000 de persoane inscrise pe lista sa.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

Pretul petrolului american, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie

Pretul petrolului american West Texas Intermediate WTI) s-a mentinut, ieri, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie, pe fondul semnelor de consolidare a cererii, care reduce stocurile de profil ale SUA - cel mai mare consumator mondial de profil.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Carnea de porc, cel mai cautat aliment al momentului: carnatii, cel mai mare pericol de pe masa de Sarbatori

Putini romani isi pot imagina masa de Craciun fara preparate din carne de porc, dar medicii nutritionisti atrag atentia cu privire la cantitatea de carne consumata. Pe de alta parte, specialistii ii avertizeaza pe romani cu privire la felul in care trebuie sa arate carnea prospata atunci cand este achizitionata de la comercianti.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )