Libnet.ro
UNICEF

16:00

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

Cel mai mare aeroport din Londra, paralizat din cauza cetii

Circa 190 de zboruri au fost anulate miercuri pe aeroportul londonez Heathrow din cauza cetii care a cuprins sud-estul Angliei, provocand de asemenea intarzieri, a anuntat aeroportul britanic, informeaza Agerpres.

Pretul petrolului american, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie

Pretul petrolului american West Texas Intermediate WTI) s-a mentinut, ieri, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie, pe fondul semnelor de consolidare a cererii, care reduce stocurile de profil ale SUA - cel mai mare consumator mondial de profil.

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

Pretul nichelului urca la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani

Pretul nichelului a ajuns ieri, pe piata din Londra, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani, investitorii temandu-se de efectele interdictiei ce va fi pusa pe exporturile de minereuri din Indonezia.

F64, cel mai mare magazin de foto-video, a fost vandut catre un investitor strain

Compania F64, cu o cifra de afaceri de 18 milioane de euro si cu numeroase branduri de renume in portofoliu, va fi preluata de un investitor strain, la 12 ani de la lansare.

Cel mai mare actionar bancar din Romania, scos la tabla de BCE.

Campioanele creditelor neperformante din Austria detin subsidiare importante in Romania. Erste, Raiffeisen sau UniCredit, alaturi de alte trei banci austriece administreaza, in total, credite cu probleme de peste 35 de miliarde euro. Ele au intrat in vizorul Bancii Centrale care va desfasura o ampla testare a celor mai mari banci din Europa. Un numar de sase mari banci austriece vor fi incluse in viitoarele teste de stres derulate de Banca Central-Europeana, arata cotidianul austriac. Erste .

Este cel mai respectat antrenor din acest oras din Rusia. Iata ce le face elevor sale dupa ore

Antrenorul de tenis Zaur Abuladze este unul din cei mai respectati oameni din Nizhny Novgorod, Rusia. Barbatul, in varsta de 58 de ani, si-a deschis un club sportiv dedicat exclusiv tinerelor aspirante la.

VIDEO Cel mai mare telefon Nokia a ajuns in magazinele online din Romania

Nokia Lumia 1520, cel mai mare telefon al companiei finlandeze, este deja disponibil in oferta unui magazin local. Telefonul urias are un pret de 2. 800 de lei.

Cel mai mare blestem al bancilor din Romania.

In primele noua luni din 2013 au intrat in insolventa 18. 321 de companii, iar datoriile cumulate, neacoperite de valoarea contabila a activelor, sunt de 13 miliarde lei, comparativ cu 8,5 miliarde lei in aceeasi perioada a anului trecut. O buna parte a acestor pierderi se va vedea in bilanturile bancilor. Aproximativ 40% din datoriile cumulate de firmele insolvente si neacoperite de valoarea activelor, adica 5,2 miliarde de lei, vor fi pierderi in bilanturile bancilor creditoare, determinand .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )