Libnet.ro
UNICEF

20:01

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

B1 B1,
Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa. continuă pe B1

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Orasele cu cel mai mare risc de atac terorist: Bagdad este pe primul loc in lume, iar Belfast, in Europa

Belfast a fost numit cel mai periculos oras din Europa, potrivit unei analize privind riscul de atac terorist realizata pe 1. 300 de centre comerciale si urbane din lume. La nivel mondial, orasul cu cel mai mare risc de atac terorist este Bagdad, care a inregistrat, intr-un singur an, 380 de atacuri ce au avut ca rezultat 1. 141 de morti si peste 3. 600 de raniti.

Lectiile lui Casanova despre dragoste si sex: tehnici de seductie care functioneaza perfect si astazi, inspirate de cel mai mare amant din istorie

Giacomo Casanova, cel mai mare seducator al tuturor timpurilor, ar fi facut dragoste cu 132 de femei in timpul celor 73 de ani de viata. Nu-l interesa numarul relatiilor amoroase, ci vanatoarea in sine si modul in care femeile puteau fi convinse sa-i cedeze. La aproape 300 de ani de la moartea aventurierului italian, tehnicile sale de seductie sunt mai actuale ca niciodata, in opinia unui psiholog.

Iubim 2Roti, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor de doua roti, a ajuns la a III-a editie

Ajuns la a treia editie, evenimentul Iubim 2 Roti, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo. Pentru.

Grecia se confrunta cu cel mai mare &171;exod al creierelor &187; de la moartea lui Socrate

Grecia se confrunta cu pierderea celui mai valoros bun al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei, potrivit MarketWatch.

Fondurile de pensii private, cel mai mare investitor institutional local de pe BVB

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si Pilonul III) investesc aproximativ 20% din activele acumulate din contributiile participantilor de cinci miliarde de euro in actiuni listate, marea majoritate a acestora circa 85%) fiind actiuni.

Cum este afectata sanatatea femeilor de folosirea tampoanelor interne - socul toxic, cel mai mare pericol. Sfaturile medicilor privind alegerea absorbantelor

Desi industria de producere a tampoanelor si absorbantelor a evoluat foarte mult continua sa existe controverse legate de acestea. Sindromul socului toxic este cel mai grav incident care poate sa apara in cazul femeilor care folosesc tampoane.

Grecia se confrunta cu cel mai mare exod de creiere de la moartea lui Socrate

Autoritatile de la Atena negociaza de luni de zile un nou acord de finantare cu creditorii internationali, dar Grecia se confrunta in aceste zile si cu pierderea celui mai valoros activ al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei.

Cel mai cunoscut chirurg pediatru din Vaslui, gasit spanzurat. Medicul Augustin Ilies s-a pensionat recent, in toiul unui scandal de coruptie

Medicul chirurg Augustin Ilies 64 de ani) a fost gasit spanzurat in balconul locuintei pe care o detine in localitatea Vaslui.

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )