Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproximativ 16 milioane lei romanesti, printr-o emisiune de actiuni noi cu o valoare nominala de 1,36 lei, si a bugetat pentru acest an dublarea veniturilor si reducerea pierderilor de aproape patru ori, scrie wall-street. ro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

Un diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie, valorand intre 21 si 25 de milioane de dolari

Un spectaculos diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie pe 14 mai, la Geneva. Diamantul, prelucrat in forma de para si numit The Blue, are 13,22 carate si e.

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Decesele si numarul victimelor din accidentele de munca din Republica Moldova cresc de la un an la altul

Astazi, de Ziuamondiala pentru securitate si sanatate la locul de munca, Inspectoratul National al Muncii a facut public un raport deloc imbucurator in privinta numarului de accidente de munca petrecute, anul trecut, in Republica Moldova.

intalnire intre Victor Ponta si Iurie Leanca. Republica Moldova vrea sa fie membru UE in 2019

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a declarat astazi in cadrul intalnirii cu premierul roman Victor Ponta ca Republica Moldova si-a propus sa devina tara cu drepturi depline a Uniunii Europene in 2019,.

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Alumil tinteste un profit brut de doua ori mai mare in 2014

Producatorul de sisteme de aluminiu Alumil Rom Industry ALU) estimeaza un profit brut de 1,63 milioane lei in acest an, de 2,1 ori mai mare fata de cel din 2013, si a decis sa distribuie actionarilor dividende de 20 milioane lei din castigurile.

Expunere uriasa pentru Deutsche Bank in piata derivatelor: 54 TRILIOANE euro 150; de 20 de ori mai mare decat economia Germaniei!

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, avea la sfarsitul anului trecut o expunere nominala pe instrumente financiare derivate in valoare de 54,6 trilioane euro, potrivit raportului financiar pe anul 2013 citat de zerohedge. com .

Cel mai puternic club englezesc de rugby, Saracens Londra, intra in parteneriat cu RCM Timisoara

RCM Timisoara a trecut intr-o alta era a dezvoltarii odata cu ajungerea la un acord cu cel mai puternic club englezesc de rugby. Initiativa va aduce la Timisoara toate cunostintele organizatiei englezesti, se va lucra la organizare, la metode de antrenament, la calitatea jocului prestat. Vorbim de un parteneriat care, cu siguranta, va face invidioase toate cluburile din aceasta parte a Europei!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )