Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare regret? Ca am ales Nationala Romaniei. Lovitura sub centura din partea unui tricolor (FOTO)

B1 B1,
Cel mai mare regret? Ca am ales Nationala Romaniei. Lovitura sub centura din partea unui tricolor (FOTO)

Declaratii surprinzatoare ale unui fost fotbalist al Nationalei. Alin Stoica, fiul marelui fotbalist Tudorel Stoica, a declarat ca regretul sau este ca a ales sa imbrace tricoul Natioanlei. continuă pe B1

Afirmatie socanta a unui fost tricolor: Regret ca am ales nationala Romaniei!

Ajuns la 37 de ani,Alin Stoica, fiul luiTudorel Stoica, a declarat ca regreta ca a ales sa joace pentru nationala Romaniei in detrimentul celei belgiene. Cel mai mare regret? C.

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Organizatorii UNTOLD, despre zvonurile privind cel mai mare festival de la Marea Neagra: NEVERSEA se tine pe plaja

Cel mai mare festival de muzica de la Marea Neagra se va tine in perioada 7-9 iulie2017pe plaja din Constanta. Nu exista nici un impediment in derularea evenimentului!, au dat asigurari organizatorii UNTOLD, care creaza noul festival.

Aproximativ 25.000 de militari din 23 de tari aliate participa in iulie la cel mai mare exercitiu multinational din regiunea Marii Negre

Aproximativ 25. 000 de militari din 23 de tari aliate si partenere vor participa, in perioada 11 - 20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Potrivit Ministerului Apararii, Saber Guardian este un exercitiu anual, iar SG17 va fi cel mai amplu organizat pana acum.

Record istoric: Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Cotatia monedei nationale a coborat, joi, la valoarea de 4,5872 lei/euro, pe fondul tensiunilor politice generate de demisia Cabinetului Grindeanu.

Patronii din industria lemnului sunt revoltati: Avem cel mai mare pret la masa lemnoasa din Europa

Dincolo de efectul benefic, masurile luate in ultimii ani pentru combaterea defrisarilor ilegale au si reversul medaliei: pretul lemnului pentru populatie si pentru industrie s-a dublat .

Citate celebre ale gazetarului Eminescu. Cel mai mare rau pentru un popor este saracia

Desi pe 15 iunie romanii comemoreaza 128 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu, activitatea de jurnalist a geniului versului a fost una la fel de bogata.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )