Libnet.ro
UNICEF

18:45

Organizatorii UNTOLD, despre zvonurile privind cel mai mare festival de la Marea Neagra: NEVERSEA se tine pe plaja

Adevărul Adevărul,
Organizatorii UNTOLD, despre zvonurile privind cel mai mare festival de la Marea Neagra: NEVERSEA se tine pe plaja

Cel mai mare festival de muzica de la Marea Neagra se va tine in perioada 7-9 iulie2017pe plaja din Constanta. Nu exista nici un impediment in derularea evenimentului!, au dat asigurari organizatorii UNTOLD, care creaza noul festival. continuă pe Adevărul

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale? Daca spui ca mai mic este mai periculos, esti pe drumul cel bun, scrie cbsnews. com .

Cercetatorii au creat cel mai mare univers virtual in interiorul unui supercomputer

Oamenii de stiinta se bazeaza foarte mult pe simulari pentru a intelege mai mult despre trecutul si viitorul universului, iar acum s-a stabilit un nou record pentru cea mai complexa simularepe un supercomputer. Un supercomputer gigantic a fost folosit pentru a modela 25 de miliarde de galaxii virtuale, create cu ajutorul unor calcule care implicau [].

(P) Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenesti

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenesti, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a vizat de asemenea, sarbatorirea a 10 ani de la constructia fabricii .

Alerta de sanatate: 900 de clujeni mor anual din cauza poluarii aerului. Cel mai mare poluator este traficul auto

Ultimile cercetari demonstreaza ca poluarea afecteaza cordul mai mult decat cocaina, stresul sau oboseala, se arata in Planul de calitate a aerului pentru municipiul Cluj-Napoca. Raportul, care va fi dezbatut vineri, precizeaza ca in anii 2010, 2011, 2012 si 2014 au decedat circa 900 de persoane/an in Cluj de boli cauzate sau asociate cu poluarea aerului.

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

Parlamentul a aprobat impunerea unui impozit mai mare din veniturile companiilor petroliere, pentru preturile de peste 85 lei/MWh la gaze

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat marti, cu majoritate de voturi, Legea pentru aprobarea OG 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor la gaze. Un amendament votat prevede un impozit mai mare pentru preturi mai mari de 85 lei/MWh. Astfel, pentru preturile sub 85 lei/MWh, impozitul ramane la 60%, asa cum este prevazut de catre OG 7/2013, iar pentru preturile de peste 85 lei/MWh, impozitul va fi de 80% din veniturile suplimentare. Companiile petroliere se declara nemultumite de forma in care a fost adoptata aceasta lege.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

De ce Romania si Bulgaria sunt tarile UE cu cea mai mare pondere a femeilor in IT

Romania si Bulgaria sunt tarile cu cea mai mare pondere a femeilor in tehnologie, cu peste un sfert din total, in timp ce in Cehia femeile reprezinta doar o zecime din totalul fortei de munca. Mai mult, in cele doua tari femeile au o pondere importanta si in posturile de conducere la companiile din sector. Comunismul a avut un rol important si egalitarismul promovat in aceea perioada, explica site-ul de tehnologie ZDNet. In SUA se vorbeste tot mai mult despre strategii care sa duca la cresterea ponderii femeilor in tehnologie, mai ales ca des apar informatii despre cazuri in care femeile sunt discriminate.

Oltchim, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile combinatului chimic Oltchim OLT) s-au apreciat cu 8,39%, in perioada 31 mai - 8 iunie 2017, reprezentand valorile mobiliare cu cea mai mare rentabilitate de la BVB, raportata la moneda europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )