Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare dusman al turismului in Romania

Romania este o tara care devine tot mai interesanta pentru calatorii si turistii straini. Criza economica europeana si mondiala este o oportunitate pentru tara noastra. Comparabil cu celelalte tari europene suntem o destinatie ieftina pentru veniturile vizitatorilor nostri.

Cel mai mare smartphone Nokia va avea si primul procesor quad core pe un Windows Phone 8

Nokia si-a extins gama de telefoane mobile anul acesta, iar urmatoarele aparitii nu vor veni decat sa completeze un peisaj complet al unui producator mare. Pe internet au aparut deja primele detalii despre Nokia Lumia 825, care va deveni cel mai mare telefon al companiei.

FOTO: Cum arata, in interior si exterior, cel mai mare bombardier RUSESC din toate timpurile.

Bombardierul rusesc Myasischev 3MD a reprezentat o varianta imbunatatita si mult mai puternica a modelului M4, care a fost proiectat de catre membrii biroului de design Myasishchev la inceputul anilor 50. M4 este considerat cel mai mare bombardier strategic rusesc construit vreodata, conform revistei Pilot magazin. Citeste si FOTO: Agresivitate EXTREMA. Cum arata, in exterior si interior, elicopterul RUSESC Mi-24 Intre anii 1952 si 1956 au fost construite 35 de astfel de .

Cercetari arheologice la Tartaria pe 2,5 hectare, cel mai mare santier neolitic din Romania

Sapaturile in situl Tartaria din judetul Alba, unde au fost descoperite trei tablite cu pictograme considerate a fi din anul 5. Hr. , au fost reluate de arheologi din Alba si Sibiu. Campania din 2013 este inceputul unei cercetari sistematice, pe o suprafata de peste 2,5 hectare de teren, care se va intinde pe mai multi ani.

Totul despre iPhone: Apple are ocazia perfecta de a se alia cu cel mai mare operator din lume si de a castiga China

Apple isi va prezenta noul telefon in mai putin de o luna, conform zvonurilor. iPhone 5C este pe lista, e acel telefon ieftin asteptat de la Apple, alaturi de iPhone 5S. Dincolo de lansarea telefoanelor, Apple este aproape de cea mai mare lovitura pe piata telecomunicatiilor: succesul in China prin cel mai mare operator telecom din lume.

Este prima data cand americanii recunosc oficial existenta acestui loc. Cel mai mare secret al SUA, confirmat oficial

Dupa zeci de ani in care a fost tinuta in secret si a alimentat zeci de teorii ale conspiratiei, Zona 51 a fost recunoscuta oficial. in dosarul facut public de CIA, ce numara nu mai putin de 335 de pagini,.

Este prima data cand americanii recunosc existenta acestui loc. Cel mai mare secret al SUA, confirmat oficial

Dupa zeci de ani in care a fost tinuta in secret si a alimentat zeci de teorii ale conspiratiei, Zona 51 a fost recunoscuta oficial. in dosarul facut public de CIA, ce numara nu mai putin de 335 de pagini,.

Experimentul bizar care va lumina lumea medicala. Cel mai mare mister va fi mai usor de inteles

Senzatiile si viziunile, precum cea a unei lumini intense, pe care le-au experimentat anumite persoane aflate in stop cardiac corespund unei reporniri a activitatii cerebrale atunci cand circulatia sangvina se.

Lovitura care poate DARAMA cel mai mare producator de smartphone-uri din lume. E inuman

Brazilia a intentat un proces Samsung referitor la conditiile dificile de munca de la o fabrica operata de grupul sud-coreean in regiunea Amazonului si cere daune de peste 100 de milioane de dolari, a anuntat.

2active PR a castigat contul Oracle, cea mai mare companie de software din Romania

Agentia de relatii publice 2activePR a preluat in iunie contul de comunicare al Oracle omania, filiala locala a corporatiei americane Oracle si cel mai mare jucator de pe piata locala de software, cu afaceri de 105 milioane de euro anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )