Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cel mai prolific artist al anului 2014 lanseaza clipuri pe banda rulanta, compune pentru super artisti si porneste in turneu! Vezi AICI ce surprize ne mai pregateste!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cel mai prolific artist al anului 2014 lanseaza clipuri pe banda rulanta, compune pentru super artisti si porneste in turneu! Vezi AICI ce surprize ne mai pregateste!

Finalul anului 2014 se apropie cu pasi repezi, iar cat de curand va incepe sezonul retrospectivelor si a topurilor pentru. continuă pe Devorator Monden

HOT! Adrian Sana, cel mai prolific compozitor al anului 2014, revine cu un nou single! Asculta AICI Tu m-ai dat gata!

Dupa sase luni in care a marcat doua piese care au ajuns no. 1 la nivel national si inca una in.

Forbes: Cel mai bogat rapper din lume este Dr. Dre, cu venituri record in ultimul an

Rapperul Dr. Dre este cel mai bogat artist hip-hop din lume, u venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista americana Forbes, potrivit reuters. com. Castigurile obtinute acesta.

HOT! Alex Mataev, finalist la X Factor, lanseaza primul single din cariera Cu capul in nori! Vezi AICI clipul!

Alex Mataev, cel mai nou artist Cat Music, lanseaza astazi primul single si videoclip in limba romana din cariera lui,.

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomada la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentru iPhone, este disponibil la precomanda in Romania, prin operatorul Telekom. Compatibil cutehnologia 4G+,Samsung Galaxy Alphaare un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci si o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizeaza momentele speciale so experientele memorabile, pe care utilizatorii sa le impartaseasca apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmeaza la rezolutie UHD 4K, ceea ce determina o calitate foarte buna a [].

Zona euro: productia si serviciile au avut cel mai incet ritm de crestere in septembrie 2014

Productia si serviciile din zona euro au inregistrat in septembrie cel mai incet ritm de crestere din acest an, ceea ce ridica noi semne de intrebare asupra posibilitatii revenirii economiei din regiune in ultimul trimestru din acest an.

Statistic, Apple continua sa fie ,cel mai cool brand

Un nou studiu desfasurat anual de cei de la CoolBrands a confirmat recent ca Apple este pentru al treilea an consecutiv cel mai cool brand. Ca in fiecare an, cei de la CoolBrands au publicat o lista cu cele mai cool branduri, top in care Apple ocupa pentru al treilea an consecutiv prima pozitie. in acelasi clasament, pe urmatoarele pozitii, se gasesc branduri precum Aston Martin, Nike, Google, YouTube, Chanel si altele. Pentru obtinerea listei au votat 2000 de consumatori [].

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni

Cursul de schimb euro-dolar a atins joi cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni, investitorii estimand ca politica monetara din Europa si cea din SUA vor urma directii diametral opuse, potrivit Reuters. in.

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani, investitorii anticipand ca politicile monetare din Europa si Statele Unite se vor indrepta in directii opuse. in.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim vrea sa faca un plan de reorganizare

Cel mai mare actionar privat al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, societatea germana PCC SE, a cerut actionarilor ca statul roman sa elaboreze planul de reorganizare al companiei in calitate de creditor principal si sa acorde si o reducere a datoriilor.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim propune ca statul sa elaboreze planul de reorganizare

Compania germana PCC SE, cel mai mare actionar privat al Oltchim Ramnicu Valcea, a propus aprobarii actionarilor ca planul de reorganizare a combinatului sa fie elaborat de statul roman, creditorul principal, si sa includa reduceri adecvate.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )