Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai rapid gol al sezonului, dar oltenii raman neinvinsi de 14 etape: Viitorul - CSU Craiova, scor 1-1

Adevărul Adevărul,
Cel mai rapid gol al sezonului, dar oltenii raman neinvinsi de 14 etape: Viitorul - CSU Craiova, scor 1-1

Desi Alex Mitrita a marcat cel mai rapid gol al actualului sezon, in secunda 36, CSU Craiova a reusit sa egaleze si sa incheie la egalitate, in deplasare, 1-1 cu Viitorul. continuă pe Adevărul

Acesta e cel mai rapid hotspot mobil: Netgear la viteza de 450Mbps

Pentru situatii in care aveti nevoie de internet in deplasare si nu vreti sa provina de la telefon sau tableta, exista un hotspot mobil ultra rapid de la Netgear. Fiecare operator de internet va ofera posibilitatea sa achizitionati un modem USB cu un abonament de date menit sa va ofere internet pe laptop cand va [].

De ce este mai rapid primul iPhone 2G fata de iPhone 6? [VIDEO]

Printr-unul dintre cele mai interesante clipuri comparative din ultimul an, devine evident ca iPhone 2G cu iOS 3 este mai rapid decat iPhone 6 cu iOS 8. Dupa ce am vazut, o lunga perioada de timp, teste comparative intre iDevice-uri si Androide ce rulau diferite versiuni de sisteme de operare, aproape ca am uitat discrepanta [].

Cum sa ai un smartphone mai rapid si mai curat: Avast are cateva solutii

Pentru ca ocazional ar fi bine sa va asigurati ca aveti un telefon curat, cei de la Avast au anuntat noi aplicatii menite sa va faca gadgetul mai sprinten. Fiecare gadget cu Android, in momentul in care il scoateti din cutie, este incredibil de sprinten. Aplicatiile se incarca mai rapid si intreaga experienta de utilizare [].

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

La Mobile World Congress, intr-un colt al celei mai indepartate hale, cel mai mare stand era cel de la Ubuntu. Sistemul de operare bazat pe Linux are o varianta pentru telefoane mobile, dar si primii producatori. Meizu, o firma ambitioasa din China, a dotat un telefon cu asa ceva. Ubuntu Touch e unul dintre cele mai surprinzatoare sisteme de operare de pe piata. O surpriza cu adevarat placuta.

Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, azi, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina!, colegei sale, ministrul Doina Pana l-au afectat cel mai tare in 2014, potrivit surselor din presa.

Victor Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina! colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014.

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta.

Bogdan Aurescu: Republica Moldova este statul partener cel mai avansat din Parteneriatul Estic. Trebuie incurajata

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a declarat, in cadrul reuniunii ministrilor afacerilor externe din statele membre UE de la Riga, ca Republica Moldova este statul partener cel mai avansat din PaE, iar.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )