Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

România Liberă România Liberă,
FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta. continuă pe România Liberă

Like? Care este cel mai impartasit continut din eCommerce-ul romanesc

Reprezinta un pol al interesului utilizatorilor si, din aceste statistici, iti poti da seama ce anume cauta utilizatorii intr-o anumita perioada de timp. Instrumentul poate fi folosit si pentru business-ul tau, pentru a realiza ce postari/produse.

Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Daca nu aveti ce sa faceti cu 1,1 milioane de dolari, Dartz Prombron ar putea sa va intereseze. Acesta este numele celui mai scump SUV din lume, blindat, cu geamuri anti-glont si interioare de lux, con.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

Interviu naucitor cu cel mai singur om din lume. Cand nu mai am mancare, mi se face foame. Nicio problema

Cand reporterul Chris Haslam a decis sa faca un interviu cu cel mai singur om din Argentina, se astepta la macar o farama de entuziasm din partea barbatului intervievat. Se astepta la raspunsuri la fel de.

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania e cel mai scump telefon de la noi

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania este unul enorm, mai ales daca este sa-l comparam cu cel al altor terminale, cum ar fi iPhone 6 sau LG G3. Telefonul este disponibil la precomanda in Romania. UPDATE: Terminalul poate fi gasit si in oferta Domo. Acolo, pretul Samsung Galaxy S6 Edge incepe de la 3.

Samsung Galaxy S6 Edge, cel mai scump telefon din Romania. E deja la precomanda

Samsung a prezentat Samsung Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 la Barcelona, la Mobile World Congress 2015. Telefoanele au fost introduse deja la precomanda si ne putem face o impresie despre pretul la care vor fi comercializate aceste terminale.

Pipo C2 Smart este cel mai ieftin smartwatch si nu arata deloc rau

Marile companii s-au imbulzit sa lanseze ceasuri inteligente in ultima perioada, dar toate au aceeasi problema: sunt costisitoare. Din fericire, cei care isi doresc un ceas conectat au acum o alternativa ieftina cu Pipo C2 Smart. Smartwatch-urile cresc in popularitate pe zi ce trece si din ce in ce mai multa lume se gandeste sa-si [].

Gica Hagi si-a facut stadion. Regele este cel mai pregatit sa infrunte noile norme din Liga 1

Exasperat ca tot trebuie sa se mute cu Viitorul de pe un stadion pe altul, Gica Hagi si-a construit un stadion pe care va putea juca cu echipa in Liga 1, dn sezonul viitor.

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

Scandal pe TVA-ul de 9% la produsele lactate. Care este cea mai mare temere a producatorilor

Este scandal mare pe TVA la lapte. Procesatorii spun ca daca taxa nu va fi micsorata la 9 la suta, asa cum se va intampla la carne, fructe si legume, vor da faliment. Fermierii nu sustin insa aceasta cerere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )