Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul

Adevărul Adevărul,
Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul

O echipa de cercetatori de la Universitatea City din New York a obtinut un material la fel de rezistent ca armura, care sa poata opri gloantele, insa extrem de subtire si comod la purtare. continuă pe Adevărul

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

Canabisul ramane in topul celor mai consumate droguri din Romania, secondat de noile substante psihoactive NSP) - 2,5%, potrivit unei sinteze a Raportului national privind situatia drogurilor.

Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Popeye avea dreptate in legatura cu spanacul: e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per.

O echipa de alpinisti polonezi vrea sa devina prima din lume care ajunge iarna pe varful K2

O echipa formata din 13 alpinisti polonezi incearca o premiera, propunandu-si sa atinga in sezonul de iarna al doilea cel mai inalt varf din lume, K2. Muntele a fost urcat de doar 300 de oameni, in timp ce pe Everest au ajuns peste 4. 000, dar nimeni nu a reusit sa ajunga iarna in varf din cauza dificultatilor ce tin de temperatura, teren si vant, scrie National Geographic. Oamenii au ajuns in spatiu si au pus piciorul pe luna, dar nimeni nu a stat iarna pe varful K2, spune Micha322; Leksi324;ski, purtator de cuvant al expeditiei.

LOTO 6/49. Reteta de succes pentru a castiga la LOTO. Romanul care a castigat cel mai mare premiu din istorie a dezvaluit trucul

Fericitul castigator a dezvaluit insa ce truc a folosit pentru a castiga: nu a schimbat niciodata toate numerele si a pastrat cateva pe care le-a jucat mereu, indiferent d.

Cel mai cald revelion din ultimii 10 ani

Duminica 31 decembrie) Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei, astfel maximele vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime de la -5. -4 in depresiuni,.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Cel mai mare avion amfibiu din lume la primul sau zbor (VIDEO)

China socheaza din nou. De aceasta data, cu cel mai mare avion amfibiu aflat in productie in intreaga lume. Aeronava AG600. inaugurata de curand, are o amplitudine a aripilor de aproape 4.

Cel mai iubit desert, pe cale de disparitie

Zilele ciocolatei ar putea fi numarate, avand in vedere ca lumea continua sa se confrunte cu schimbari climatice severe. Doua treimi din totalul de ciocolata din lume vin din vestul Africii, iar.

CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume (FOTO)

Ce mai fac oamenii de stiinta cand se plictisesc? De pilda, carti postale. Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume a fost confectionata de cercetatorii din Marea Britanie, care spun ca 200 de mi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )