Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai varstnic membru UNPR a implinit 100 de ani

Antena3 Antena3,
Cel mai varstnic membru UNPR a implinit 100 de ani

Cel mai varstnic membru UNPR a implinit 100 de ani. continuă pe Antena3

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial pentru cel mai in varsta sprinter, reusind sa treaca linia de sosire la competitia de 100 metri, la doar 42,22 secunde de la start, potrivit.

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani.

INSSE: Somajul in randul tinerilor a atins cel mai ridicat nivel

Rata somajului in trimestrul al doilea 2015 a fost de 6,8%, in scadere de la 7,4% in trimestrul anterior, iar somajul in randul tinerilor 15 - 24 de ani) a atins cel mai ridicat nivel, 20,4%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig consuma cel mai mult alcool. Jurnalistii de la The Grocer au facut o analiza pentru a afla care dintre interpretii agentului 007 consuma cel mai mult alcool. Castigatorul.

Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch

Considerat in continuare cel mai bun smartwatch de catre foarte multe persoane, reteta primului Pebble este reinventata complet pentru Pebble Time Round. Este foarte probabil sa fi auzit de succesul celor de la Pebble. O echipa de oameni tineri au creat un proiect pe Kickstarter pentru un ceas inteligent, iar respectiva creatie a avut parte [] Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nedreptatit fotbalist roman rupe tacerea: Stafful nationalei nici nu stia de mine. De ce crede ca a fost ignorat

Cel mai prolific atacant roman din acest sezon e convins ca Iordanescu si secunzii sai habar n-aveau de existenta sa pana cand Dan Petrescu l-a catalogat ca fiind cea mai buna solutie pentru atacul primei representative.

Primele pareri despre iPhone 6S: cel mai bun iPhone construit vreodata, inca imperfect

Primele iPhone-uri 6S au inceput sa circule pe la publicatiile de tech din afara, iar cativaoameni de specialitate au avut norocul de a pune mana pe noul iPhone. Noile telefoane de la Apple, iPhone 6S si 6S Plus s-au lansat oficial acum cateva saptamani, iar de atunci oamenii nu inceteaza sa vorbeasca despre acestea. Telefoanele [] Primele pareri despre iPhone 6S: cel mai bun iPhone construit vreodata, inca imperfect Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )