Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani. continuă pe Hotnews

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig consuma cel mai mult alcool. Jurnalistii de la The Grocer au facut o analiza pentru a afla care dintre interpretii agentului 007 consuma cel mai mult alcool. Castigatorul.

Pare photoshopat, dar este cel mai adorat soricel pe cale de disparitie

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial pentru cel mai in varsta sprinter, reusind sa treaca linia de sosire la competitia de 100 metri, la doar 42,22 secunde de la start, potrivit.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch

Considerat in continuare cel mai bun smartwatch de catre foarte multe persoane, reteta primului Pebble este reinventata complet pentru Pebble Time Round. Este foarte probabil sa fi auzit de succesul celor de la Pebble. O echipa de oameni tineri au creat un proiect pe Kickstarter pentru un ceas inteligent, iar respectiva creatie a avut parte [] Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze

Daca lucrati cu volume semnificative de date si doriti sa va asigurati ca nu veti pierde niciodata nimic, Backblaze este cea mai ieftina solutie de backup online. Concurenta din domeniul stocarii in cloud este incredibil de benefica pentru utilizatori. Dupa ce in urma cu un an de zile ramaneam uimiti de oferta celor de la [] Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai ciudat hotel din lume: Locul in care poti sa dormi intr-un tramvai sau intr-o camera inspirata de Transilvania

Orasul Amsterdam se poate lauda cu un hotel care ar putea primi usor eticheta de cel mai ciudat hotel din lume, datorita modului in care a fost conceput, scrie Daily Mail.

Un medic olandez a alcatuit Top 10 melodii care produc cea mai mare fericire (VIDEO)

Un doctor olandez a alcatuit un top 10 al melodiilor care produc cea mai mai mare fericire. Pe lista lui Jacob Jolij de la Universitatea din Groningen se regasesc titluri ca Dont Stop Me Now Queen), Dancing Queen.

Cel mai rapid SSD pentru acasa are o viteza absurda

Fanii SSD-urilor de mare viteza se pot orienta in viitorul apropiat catre noul model de la Samsung destinat sistemelor ultraportabile. intr-o competitie care tocmai s-ar putea sa fi atins cote absurde, cei de la Samsung au devenit lideri de piata. Prin lansarea noii serii de SSD-uri 950 Pro, rata de transfer de date pe care [] Cel mai rapid SSD pentru acasa are o viteza absurda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )