Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat la un hotel din Somalia

Adevărul Adevărul,
Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat la un hotel din Somalia

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat, miercuri, in mai putin de o ora, in vecinatatea hotelului Jazeera din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin 15 persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 15 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Rusia este DEVASTATA: un al doilea atentat cu bomba a ucis cel putin 10 persoane. Ce legatura exista intre cele doua atentate

Atentatul comis luni dimineata intr-un troleibuz la Volgograd, in sud-vestul Rusiei, este opera unui kamikaze si pare sa aiba legatura cu cel comis cu o zi inainte in gara centrala din oras, au anuntat anchetatorii. Zece persoane au murit in urma unei.

Liban. Cel putin cinci morti intr-o explozie produsa in Beirut.

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 20 au fost ranite, la periferia Beirutului, dupa ce o masina capcana a explodat in cartierul Haret Hreik, considerat un bastion al gruparii armate libaneze Hezbollah, potrivit BBC News. Conform presei, atacul nu este unul dintre cele mai imortante produse in Liban, insa a produs pagube mari, mai ales ca s-a produs la o ora de varf, intr-o zona foarte populata Atacul a venit la o zi dupa ce Majid Almajid, seful unui grup jihadist sunnit, a fost .

Kenya: Cel putin zece persoane ranite in urma unui atac cu grenada in Mombasa

Cel putin zece persoane au fost ranite, joi, intr-un atac cu grenada din orasul kenian Mombasa. Potrivit politiei, atacatorii au aruncat o grenada intr-un resort destinat turistilor, citeazaBBC News.

Liban: Cel putin 5 morti si 20 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana din Beirut

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului. O masina de teren a explodat pe strada foarte frecventata Al-Aarid din .

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Tragedii la cumpana dintre ani. Doua persoane au murit dupa ce au fost snopite in bataie

Anul 2013 s-a incheiat cu o crima oribila, petrecuta intr-un sat de pe malul Prutului. Noul an a venit si el cu o alta tragedie: un barbat din localitatea galateana Balintesti a murit in bratele medicilor dupa ce fusese batut si injunghiat cu bestialitate de mai multi indivizi.

Studiu: Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100

Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100, daca nu se reduce nivelul emisiilor de dioxid de carbon, spun cercetatorii australieni. Acestia avertizeaza ca temperaturile ar.

Tragedie in Constanta. O tanara de 20 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un sant

O tanara de 20 de ani din Constanta a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un sant. Fata era singura in masina si se indrepta spre casa unor rude. A pierdut controlul volanului si s-a rasturnat de mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )