Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tragedii la cumpana dintre ani. Doua persoane au murit dupa ce au fost snopite in bataie

Adevărul Adevărul,
Tragedii la cumpana dintre ani. Doua persoane au murit dupa ce au fost snopite in bataie

Anul 2013 s-a incheiat cu o crima oribila, petrecuta intr-un sat de pe malul Prutului. Noul an a venit si el cu o alta tragedie: un barbat din localitatea galateana Balintesti a murit in bratele medicilor dupa ce fusese batut si injunghiat cu bestialitate de mai multi indivizi. continuă pe Adevărul

Targu-Jiu: Mai multe cupluri au decis sa-si uneasca destinele la cumpana dintre ani

16 cupluri din Targu-Jiu, dar si din alte judete din tara au decis sa-si uneasca destinele la cumpana dintre ani in orasul lui Brancusi. Acestia au spus ca noaptea noului an are o semnificatie aparte si.

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat la un hotel din Somalia

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat, miercuri, in mai putin de o ora, in vecinatatea hotelului Jazeera din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza Reuters.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin 15 persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 15 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Tragedie in Constanta. O tanara de 20 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un sant

O tanara de 20 de ani din Constanta a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un sant. Fata era singura in masina si se indrepta spre casa unor rude. A pierdut controlul volanului si s-a rasturnat de mai.

SUA se opun eliberarii a 88 de prizonieri afgani, tensionand relatiile dintre cele doua tari

Washingtonul cere Afganistanului sa amane eliberarea a 88 de prizonieri dintr-o inchisoare afgana, considerandu-i pe acestia o amenintare la adresa securitatii Statelor Unite, a declarat miercuri un oficial american citat de Reuters. Pozitia SUA contribuie la cresterea tensiunilor dintre cele doua tari.

Povesti la cumpana dintre ani: sunt gemeni, dar s-au nascut in ani diferiti

In timp ce lumea sarbatorea intrarea in noul an, in maternitati de pe intreg cuprinsul globului se nasteau ultimii copiii din 2013 si primii din 2014. Daca in Romania, la miezul noptii venea pe lume, la Spitalul Judetean din Constanta, micuta Elena Daria, urmata la cinci minute de fratele ei geaman, Andrei Daniel, la mii de kilometrii distanta, o mama din SUA, a nascut tot gemeni, dar soarta a facut o gluma care va fi prilej de povesti peste ani.

Constanta: O femeie a murit dupa ce a fost accidentata de o masina chiar pe trecerea de pietoni

Tragedie la Constanta, chiar in prima zi a noului an. O femeie de 60 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost pur si simplu spulberata pe trecerea de pietoni de catre un sofer baut care a apasat prea tare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )