Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Cel putin 14 morti in apropiere de Atena, in urma unor ploi diluviene

Un torent de noroi - ca un tsunami - a devastat miercuri doua localitati de la periferia Atenei, in urma unor ploi torentiale, omorand cel putin 14 persoane, relateaza AFP.

VIDEO Incident armat intr-o scoala din SUA. Cel putin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

Cel putin cinci persoane au fost ucise in urma unui incident armat produs marti intr-o scoala primara situata in nordul statului american California, anunta autoritatile, precizand ca autorul atacului este si el mort.

Incident aviatic in Rusia. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata, dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit

Un avion de pasageri s-a prabusit in timp ce executa manevrele de aterizare pe un aeroport din Rusia au anuntat serviciile de urgenta, care au precizat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata si.

Nou atac terorist. Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 30 sunt grav ranite

Cel putin zece oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac sinucigas ce a avut loc in orasul Maiduguri, din nordul Nigeriei, au anuntat reprezentantii serviciilor de interventie.

A fost decretat DOLIU NATIONAL. Zeci de morti in urma inundatiilor (VIDEO)

Dezastru climatic in Grecia. Cel putin 15 persoane au murit in urma inundatiilor produse in apropierea Atenei, doua localitati fiind acoperite aproape complet de apa, au anuntat autoritatile lo.

Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin patru morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

SUA: Incident armat la o scoala primara din California soldat cu cel putin trei decese

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multi copii au fost raniti marti in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unei scoli primare din California, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )