Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel putin 18 accidente grave, in care au fost implicate microbuze, autocare sau autobuze, au avut loc in 2016

România Liberă România Liberă,
Cel putin 18 accidente grave, in care au fost implicate microbuze, autocare sau autobuze, au avut loc in 2016

Imagine cu autocarul rasturnat la Perisani in 17 iunie, accident in care un copil si trei adulti au murit . continuă pe România Liberă

Cel putin 12 persoane au murit

ACTUALIZARE 13:40 Cel putin 12 oameni au fost ucisi si alti 52 raniti, in urma atacului sinucigas din Pakistan, anunta oficialii locali, citati de Reuters.

Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru atacatori sinucigasi au atacat in aceasta dimineata un cartier cu populatie crestina din nord-vestul Pakistanului, a anuntat armata pakistaneza, relateaza Reuters.

Explozie intr-o piata din Filipine! Cel putin 10 de oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti

Explozie de proportii in Filipine! Cel putin zece oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti, in urma unei deflagratii care s-a produs vineri seara in zona unei piete de noapte din orasul.

VIDEO+FOTO. Filipine: Cel putin zece morti in urma unei explozii

Autoritatile filipineze anunta ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost ranite in urma unei explozii care a zguduit o piata din metropola Davao. Presedintele Rodrigo Duterte era in localitatea vizata de explozie, insa viceprimarul a anuntat ca acesta este in siguranta si se adaposteste intr-o sectie de politie, transmite Reuters.

Cel putin zece morti si peste 60 de raniti, dupa o explozie in orasul filipinez Davao

Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 60 au fost ranite, in urma unei explozii care a avut loc astazi in orasul filipinez Davao, relateaza CNN Filipine.

Incendiu puternic la un imobil de 28 de etaje din Abu Dhabi. Cel putin 13 persoane au fost ranite (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dupa-amiaza, la un imobil de 28 de etaje aflat in constructie, in abu Dhabi. Cel putin 13 persoane au fost ranite in urma izbucnirii incendiului,.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute cel putin 4,3 miliarde lei de la banci, in septembrie

Ministerul Finantelor intentioneaza sa imprumute de la banci cel putin 4,3 miliarde lei in luna septembrie prin licitatiile obisnuite de titluri de stat, fara a lua in calcul licitatiile suplimentare, calendarul fiind similar cu cel anuntat initial pentru luna august, potrivit Raiffeisen Bank.

Ministerul Energiei forteaza ieftinirea gazelor: Cel putin 40% din cantitatile tranzactionate in Romania vor fi achizitionate transparent, pe bursa

Producatorii si furnizorii de gaze naturale vor fi obligati sa tranzactioneze cel putin 40% din cantitatile comercializate prin bursele de profil, tinta fiind formarea transparenta a preturilor, in caz contrar vor fi amendati cu sume consistente, calculate ca procent din cifra de afaceri, a afirmat Victor Grigorescu, ministrul Energiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )