Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel putin 20 de morti. Un camion a intrat intr-o multime de protestatari, in India

Antena3 Antena3,
Cel putin 20 de morti. Un camion a intrat intr-o multime de protestatari, in India

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un camion a spulberat o multime de oameni intr-o localitate din India, potrivit Realitatea. net. Oamenii erau stransi in fata unei sectii de. continuă pe Antena3

India: Cel putin 20 de oameni au murit dupa ce un camion a intrat intr-o multime (VIDEO)

Imaginile socante cu camioane intrate in multime ajung si pe continentul asiatic. Cel putin 20 de oameni au murit in sudul Indiei, dupa ce soferul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat.

Ploile torentiale din Columbia au produs cel putin opt morti. 20 de persoane sunt disparute

Cel putin 8 persoane au murit si 20 au fost date disparute miercuri in Columbia, in urma ploilor torentiale care s-au abatut asupra orasului Manizales din centrul tarii.

India: 13 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-o multime de manifestanti

Cel putin 13 oameni au murit vineri in sudul Indiei dupa ce un sofer de camion a pierdut controlul asupra vehiculului si a intrat intr-un grup de manifestanti, scrie AFP.

Filipine: Cel putin 25 de morti si 22 de raniti, dupa ce un autocar a cazut in prapastie

Cel putin 25 de oameni au murit si 22 au fost raniti dupa ce un autocar a cazut marti intr-o prapastie, in nordul Filipinelor, au anuntat autoritatile acestei tari, informeaza AFP. Vehiculul .

Cel putin doi morti in urma protestelor antiguvernamentale din Venezuela

Un adolescent si o femeie au fost impuscate de catre autoritati in protestele din Venezuela fata de guvernarea presedintelui Nicolas Maduro, relateaza BBC.

Cel putin 6 morti si 32 de raniti dupa explozia unei bombe in Alep (Siria)

O bomba care a explodat miercuri intr-un cartier din orasul sirian Alep nord) a provocat moartea a sase oameni si ranirea altor 32, potrivit AFP.

Accident in lant, produs in conditii de viscol: Cel putin 24 de raniti, dupa ce 40 de masini s-au ciocnit in Slovacia

Cel putin 24 de persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, in care au fost implicate aproximativ 40 de masini, produs in nord-estul Solvaciei, in conditii de viscol, in timp.

Proteste violente in Venezuela. Cel putin trei oameni au murit (VIDEO)

Cel putin trei oameni oameni au murit in timpul protestelor din Venezuela, dupa ce acestea au devenit tot mai violente. Sute de mii de oameni au iesit in strada, in Caracas si alte orase, pentru.

Atac asupra unei baze militare din Afganistan. Cel putin 50 de soldati si-au pierdut viata

Cel putin 50 de soldati au fost ucisi vineri in Afganistan dupa ce o baza militara din nordul tarii a fost luata cu asalt de militanti talibani, a anuntat un responsabil militar citat de DPA si.

Cel putin 44 de oameni au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie - VIDEO

Cel putin 44 de oameni au murit miercuri intr-un accident de autobuz produs intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, au anuntat responsabili locali citati de AFP si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )