Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel putin 20 de morti, in urma raidurilor aeriene din Yemen

România Liberă România Liberă,
Cel putin 20 de morti, in urma raidurilor aeriene din Yemen

Cel putin 20 de persoane au murit, ca urmare a raidurilor aeriene impotriva insurgentilor din Yemen. Iranul a cerut oprirea bombardamentelor, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Afganistan: Cel putin 13 morti intr-un atac taliban

Cel putin 12 persoane au murit, marti, dupa ce militantii talibani au deschis focul asupra unor muncitori, pe o autostrada din Afganistan, informeaza Mediafax.

Peru: Cel putin 34 de morti si zeci de raniti, dupa ciocnirea a doua autocare

Cel putin 34 de oameni au murit, iar alti 70 au fost raniti in urma coliziunii frontale a doua autocare, in Peru, anunta autoritatile locale, conform Mediafax.

Peru: Cel putin 34 de persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ciocnirea a doua autocare

Doua autocare au intrat in coliziune frontala, luni in Peru, cel putin 34 de oameni pierzandu-si viata, iar alti 70 fiind raniti in urma accidentului, potrivut autoritatilor locale, citate de.

in 2014, 24% din IP-urile din Romania au fost implicate in cel putin o alerta de securitate cibernetica

Potrivit raportului cu privire la alertele de securitate cibernetica procesate in anul 2014, intocmit de Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO), 24% din totalul IP-urilor unice alocate spatiului cibernetic romanesc au fost implicate in cel putin o alerta de securitate cibernetica, in crestere fata de 16% in anul 2013.

Ucraina: Cel putin trei civili au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a trecut peste o mina

Cel putin trei civili au fost ucisi si sase au fost raniti dupa explozia unui autobuz care a trecut peste o mina, in apropiere de Artemivsk, oras controlat de fortele ucrainene si situat la aproximativ 50 de kilometri de Donetsk, bastionul rebelilor pro-rusi, scrie AFP.

De ce loviturile aeriene din Yemen (care detine 0,2% din productia mondiala de titei) scumpesc peste noapte petrolul cu peste 5%

Yemenul, pe harta petrolului nu este o miza extrem de importanta. Produce aproximativ 133. 000 de barili pe zi, ceea ce il plaseaza pe pozitia a 39-a pe lista producatorilor importanti, contribuind cu mai putin de 0,2% din productia mondiala de petrol. Cu toate acestea, miscarile din Yemen au urcat brusc cu aproape 6% pretul aurului negru, ceea ce poate parea paradoxal. Explicatia poate fi insa mult mai simpla. Yemenul isi imparte frontierele cu Arabia Saudita, cel mai mare exportator din lume incaseaza totusi un miliard de dolari pe zi din petrol), si ocupa un segment important din transportul maritim utilizat de navele petroliere care pleaca spre vest din Golful Persic. Din toata afacerea, castigatoare iese Rusia.

Germanwings, LOGO DE DOLIU pe retelele de socializare in urma tragediei aviatice din sudul Frantei

Compania germana Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa, si-a schimbat logo-ul companiei, ca urmare a tragediei aviatice care a avut loc, marti, in regiunea Barcelonnette, in sudul Frantei. Pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )