Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ucraina: Cel putin trei civili au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a trecut peste o mina

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Cel putin trei civili au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a trecut peste o mina

Cel putin trei civili au fost ucisi si sase au fost raniti dupa explozia unui autobuz care a trecut peste o mina, in apropiere de Artemivsk, oras controlat de fortele ucrainene si situat la aproximativ 50 de kilometri de Donetsk, bastionul rebelilor pro-rusi, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Peru: Cel putin 34 de persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ciocnirea a doua autocare

Doua autocare au intrat in coliziune frontala, luni in Peru, cel putin 34 de oameni pierzandu-si viata, iar alti 70 fiind raniti in urma accidentului, potrivut autoritatilor locale, citate de.

Peru: Cel putin 34 de morti si zeci de raniti, dupa ciocnirea a doua autocare

Cel putin 34 de oameni au murit, iar alti 70 au fost raniti in urma coliziunii frontale a doua autocare, in Peru, anunta autoritatile locale, conform Mediafax.

Afganistan: Cel putin 13 morti intr-un atac taliban

Cel putin 12 persoane au murit, marti, dupa ce militantii talibani au deschis focul asupra unor muncitori, pe o autostrada din Afganistan, informeaza Mediafax.

Acuzatii de malpraxis la Spitalul din Radauti. Un barbat a murit dupa ce i s-au facut doua injectii cu antibiotic

O femeie din judetul Suceava acuza medicii de la Spitalul din Radauti ca i-au ucis sotul. Barbatul a ajuns acolo cu o banala raceala si a murit dupa ce i-ar fi fost facute doua injectii cu antibiotic,.

Florida. Un om a murit, dupa ce elicopterul pe care il pilota s-a prabusit

Un om a murit, dupa ce elicopterul pe care il pilota s-a prabusit peste o vila, in statul american Florida. La momentul tragediei, si in casa se afla un barbat, care, din fericire, a scapat teafar.

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in Marea Rosie

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in timp ce inota intr-o statiune egipteana situata pe malul Marii Rosii, informeaza Mediafax. Turistul german in varsta de 52 de ani a fost.

Satu Mare: Un barbat a murit dupa ce a fost strivit de un palet cu sticle pentru geamuri termopan

Un barbat care lucra la o societate comerciala din Satu Mare, a murit, marti, strivit de un palet cu sticle, de aproximativ doua tone, folosite pentru geamuri termopan, informeaza Mediafax. Barbatul de 45 de ani,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )