Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

România Liberă România Liberă,
Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York. continuă pe România Liberă

Cel putin 37 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn

Cel putin 37 de persone au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York, relateaza NBC News. Serviciile de urgenta au ajuns la fata locului, in gara Atlantic, iar circulatia trenurilor in zona a fost intrerupta.

Cel putin 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat in Brooklyn

Cel putin 100 de persone au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York, relateaza NBC News. Serviciile de urgenta au ajuns la fata locului, in gara Atlantic, iar circulatia trenurilor in zona a fost intrerupta.

Peste 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Bilantul victimelor accidentului feroviar de la New York a ajuns la peste 100 de raniti, informeaza presa din SUA.

VIDEO Turcia: Atac armat comis intr-un club din Istanbul in noaptea de Revelion: cel putin 39 de morti, inclusiv numerosi straini, si 69 raniti/ Atacatorul este cautat in continuare

Ultimul bilant al atacului armat comis in noaptea de Revelion intr-un club din Istanbul in care se aflau cateva sute de oameni a ajuns la 39 de morti, multi fiind cetateni straini, si 69 de raniti, potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu. 10 MAE: Consulatul Romaniei la Istanbul verifica daca printre victime sunt si romani.

Brazilia: Cel putin 50 de oameni au murit in urma unei revolte intr-o inchisoare

Cel putin 50 de persoane au fost ucise in urma unei revolte care a avut loc intr-o inchisoare din Manaus, in jungla amazoniana, a declarat luni un oficial brazilian, pentru televiziunea Globo TV, citata de Reuters.

Atac cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 35 de morti si 61 de raniti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin 35 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 61 au fost ranite dupa explozia unei masini-capcana in districtul predominant siit Sadr City din metropola Bagdad, transmite Reuters.

O ambarcatiune cu circa 250 de persoane la bord A LUAT FOC! Cel putin 23 de MORTI si ZECI de RANITI

O ambarcatiune care transporta aproape 250 de persoane a luat foc, duminica, in Indonezia, iar in urma incidentului cel putin 23 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Ambarcatiunea.

ATAC ARMAT la o petrecere din Brazilia! Cel putin 11 persoane au MURIT

Atac armat la o petrecere de Anul Nou din Brazilia! Cel putin 11 oameni au fost ucisi in orasul Campinas. Un barbat a intrat inarmat la o petrecere privata, arata B1 TV. Politistii suspecteaza.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul. Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o pusca.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane ar fi fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite (FOTO, VIDEO)

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul, Turcia. Cel putin 35 de persoane ar fifost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )