Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel putin 23 de morti si 45 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana in sudul Bagdadului

B1 B1,
Cel putin 23 de morti si 45 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana in sudul Bagdadului

Capitala Irakului, Bagdad, a fost lovita luni de un atentat terorist. Explozia unui vehicul-capcana a dus la decesul a cel putin 23 de persoana si la ranirea altor 45. Acest incident are loc in timp ce. continuă pe B1

O masina-capcana a facut explozie la Bagdad: Cel putin 23 de morti si 45 de raniti

Cel putin 23 de oameni au fost ucisi si peste 45 au fost raniti in explozia unui autovehicul-capcana, luni, in sudul Bagdadului.

Trei morti si doi raniti intr-un grav accident rutier provocat de soferul unui Mercedes ML

Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un grav accident de circulatie petrecut in noaptea de sambata spre duminica, in Timis. Accidentul, produs din cauza alcoolului si vitezei, a avut loc intre localitatile Foeni si Giulvaz.

Tragedie in Ghana! Cel putin 20 de tineri au murit dupa ce un copac s-a prabusit intr-o cascada (VIDEO)

Cel putin 20 de persoaneau murit si alte 20 au fostranite dupa ce un copac imens a cazut in piscina unei cascade. Incidentul tragic a avut loc duminica, in apropiere de Kintampo, o.

Stadionul Ghencea va fi demolat complet si in locul sau va fi construita o arena noua, cu cel putin 30.000 de locuri

Stadionul Ghencea, una dintre arenele cele mai cunoscute din tara, va fi demolat total, fara a mai fi pastrata actuala tribuna oficiala, au decis reprezentantii Ministerului Apararii si a Compania Nationala de Investitii, potrivit informatiilor transmise la solicitarea HotNews. ro. In locul actualului stadion ce va fi demolat va fi construita o arena noua, cu cel putin 30. 000 de locuri. Constructia unui nou stadion modern in complexul Ghencea vine pe fondul pregatirilor la care s-a angajat Romania pentru a gazdui patru din meciurile campionatului European de Fotbal din 2020.

Erdogan, catre turcii din Occident: Faceti cel putin cinci copii. Voi sunteti viitorul Europei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a indemnat pe turcii stabiliti in tari europene sa faca cel putin cinci copii, considerand ca acest lucru ar fi cel mai bun raspuns la nedreptatile pe care acestia le-au suferit in Occident.

Busoi: Ceea ce face PSD in acest moment in economie este cel putin la fel de grav cu ceea ce a facut cu OUG 13 pe Justitie

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, acuza PSD pentru modul in care gestioneaza economia, Busoi spune ca ceea ce face PSD in economie in acest moment este cel putin la fel de grav cu ce a facut in privinta OUG 13.

I s-a iNDEPLINIT cel mai FRUMOS VIS: Stephen Hawking, intr-o MISIUNE SPATIALA platita de un afacerist de talie mondiala (VIDEO)

Fizicianului Stephen Hawking i se indeplineste una dintre cele mai mari dorinte: VA AJUNGE iN SPATIU. Visul va putea fi posibil prin bunavointa lui Richard Branson. Profesorul Hawking va calatori.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )